Main Content

FOTO: Auston Matthews má prekrásnu priateľku, ktorá rada provokuje (fotky vnútri)

štvrtok, 29. december 2016 15:47 | Autor: Martin Gregor

FOTO: Auston Matthews má prekrásnu priateľku, ktorá rada provokuje (fotky vnútri)
FOTO: Auston Matthews má prekrásnu priateľku, ktorá rada provokuje (fotky vnútri) | zdroj: TASR, Instagram

Hoci má len 19, dosiahol to, čo sa mnohým nikdy nepodarí. V lete tohto roka sa stal drafotovou jednotkou NHL, Torontu Maple Leafs, v minulej sezóne zatracovanému tímu, pomáha v boji o play-off a teší sa spoločnosti prekrásnej ženy, ktorú by mu nejeden závidel.

Toronto Maple Leafs tento rok reálne bojuje o účasť v play-off a veľkú zásluhu na tom má aj Auston Matthews. Draftová jednotka,  ktorú Maple Leafs uprednostnili pred Patrikom Lainem, odohral v profilige zatiaľ 34 stretnutí, v ktorých nazbieral 28 bodov (17+11). Táto bodová bilancia mu aktuálne stačí na druhú priečku v produktivite medzi nováčikmi hneď za spomínaným fínskym supertalentom (30 bodov).

zobraziť celú galériu Emily Ruttledge
(44 fotiek)

Ako ste určite zaznamenali, Matthews vstúpil do NHL ako víchor, keď hneď v prvom zápase svojej kariéry medzi profesionálmi strelil štyri góly. Rýchly je aj čo sa týka výberu partnerky. Už nejaký čas je známe, že po jeho boku sa pohybuje prekrásna Emily Ruttledge študujúca na Arizona State University, ktorá sa na svojom oficiálnom účte na Instagrame nebojí zverejniť aj odvážne fotky. A práve tie si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii.



zobraziť celú galériu
(44 fotiek)

Auston Matthews je rodákom zo San Ramon v Kalifornii. Okrem amerického pasu má aj mexický. V minulej sezóne zvolil prekvapujúci krok, keď namiesto pôsobenia v juniorskej lige, ktorá ho mala pripraviť na NHL, zvolil cestu do Európy, kde obliekal seniorský dres ZSC Lions vo švajčiarskej NLA (46 bodov v 36 zápasoch). Následne reprezentoval USA na seniorských majstrovstvách sveta (9 bodov v 10 zápasoch) a tím Severnej Ameriky na Svetovom pohári (3 body v 3 zápasoch).



zobraziť celú galériu
(44 fotiek)