Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.12.)

piatok, 30. december 2016 11:06 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

ATLÉTICO MADRID: Natrhnutý stehenný sval Filipeho Luísa je minulosťou. Od včera trénuje s tímom a do 7. januára a duelu s Eibarom bude stopercentne fit. (ESPN)

SEVILLA: Hneď niekoľko európskych klubov usiluje o Stevena N'Zonziho. Bývalého záložníka Stoke City či Blackburnu lákajú späť do Anglicka kluby ako Chelsea či Manchester City. (Goal.com)

BILBAO: Predčasný koniec sezóny hrozí ofenzívnemu záložníkovi Agerovi Aketxeovi. Dôvodom sú poškodené kolenné väzy, ktoré si vyžiadajú už druhú operáciu. (mundodeportivo.com)

VALENCIA: Záujem o Marcosa Roja z Manchestru United pretrváva a v januári by sa transfer mohol uskutočniť. Dopomôže tomu chudobných 10 štartov argentínskeho stopéra. (tribalfootball.com)

LAS PALMAS: Druhý prestup v priebehu piatich mesiacov čaká Jesého Rodrígueza. Ten plánoval odchod z PSG a presun na Kanárske ostrovy, ale do hry vstupuje aj Liverpool FC. (Mirror)

LEGANÉS: Brankár Jon Ander Serantes má zranené kolenné väzy a v ročníku 2016/17 už chytať nebude. Náladu mu zlepšila aspoň predĺžená zmluva do leta 2020, ktorú vedeniu podpísal. (transfermarktweb.com)