Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.12.)

piatok, 30. december 2016 11:06 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (30.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Druhý prestup v priebehu piatich mesiacov čaká Jesého Rodrígueza. Ten plánoval odchod z PSG a prestup do Las Palmas, ale do hry vstupuje aj druhý tím Premier League. (Mirror)

LIVERPOOL & ARSENAL: Krídelník Alex Oxlade-Chamberlain sa pohráva s myšlienkami na odchod. Situácia zaujíma najmä The Reds, ktorí o 23-ročného Angličana stoja. (Guardian)

CHELSEA: Ofenzívny záložník Hakan Calhanoğlu patrí medzi opory Leverkusenu, čo môže viesť k jeho prestupu. Podľa prvých správ oňho stoja najmä na Stamford Bridge. (Daily Star)

CHELSEA: Snaha priviesť Radju Nainggolana z AS Rím bude neúspešná. Pozornosť Londýnčanov sa tak preorientuje na 29-ročného stredopoliara Artura Vidala z Bayernu Mníchov. (Independent)

CHELSEA: 20-ročný záložník Ruben Loftus-Cheek pravdepodobne oustí svoj súčasný klub. Veľký záujem oňho má Newcastle United a s druholigistom by to rád vyskúšal aj mladý reprezentant. (Daily Star)

MANCHESTER UNITED: Záujem Valencie o Marcosa Roja pretrváva a v januári by sa transfer mohol uskutočniť. Dopomôže tomu chudobných 10 štartov argentínskeho stopéra. (tribalfootball.com)

WEST HAM: Návrat do Británie zvažuje ľavý obranca Patrice Evra. Dohodnúť by sa mohol s Kladivármi, keďže v Juventuse už stratil svoje miesto v zákaldnej zostave. (skysports.com)

SWANSEA CITY: K obnoveniu spolupráce by mohlo dôjsť s 24-ročným stopérom Stevenom Cauklerom. Ten oblieka dres QPR, no u Labutí už hosťoval pred piatimi rokmi. (ESPN)