Main Content

Ibrahimovič: Cristiano Ronaldo nie je prirodzený talent

piatok, 30. december 2016 13:32 | Autor: Squashmaster

Ibrahimovič: Cristiano Ronaldo nie je prirodzený talent
Ibrahimovič: Cristiano Ronaldo nie je prirodzený talent | zdroj: © TASR

Obaja hráči s menom Ronaldo sa nezmazateľne zapísali do futbalovej histórie. Mnohí odborníci majú dilemu určiť, či bol lepší brazílsky kanonier Ronaldo, ktorý okrem iných obliekal dres tak Barcelony, ako aj Realu Madrid, alebo súčasná megahviezda kráľovského klubu Cristiano Ronaldo.

Zlatan Ibrahimovič má však v tejto otázke jasno: Brazílčan podľa jeho názoru predčil portugalského hráča. Pre portál goal.com Ibra povedal: "Myslím si, že Ronaldo, Il Fenomeno, bol najlepší. Podľa môjho názoru bol príkladom všetkého, čím je futbal. Po všetkom, čo na ihrisku urobil, ste si povedali 'wáu'. Spôsob, akým kľučkoval a ako behal. Bol prirodzený talent, narodil sa na to, aby bol tým, čím bol. Nepotreboval kvôli tomu trénovať. Tento typ hráča nie je vytvorený, jednoducho sa narodí. Je jedinečný. Pokiaľ ide o Cristiana Ronalda, ide o iný typ hráča, pretože jeho hra je výsledkom tvrdého tréningu a nie prirodzeného talentu."

35-ročný Ibrahimovič sa stále drží na veľmi vysokej úrovni a svojimi výkonmi v drese United umlčal aj tých najhlasnejších kritikov, ktorí predpokladali, že na tak veľký klub už je jednoducho starý. Je dosť pravdepodobné, že Ibra to ešte nejaký ten rok potiahne a nevylúčil ani pôsobenie v brazílskej lige: "Možno by som mal ísť do Brazílie. Nikdy neviete... Možno by ma tamojší futbal bavil,"dodal švédsky dlháň pred goal.com.