Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (31.12.)

sobota, 31. december 2016 10:54 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (31.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (31.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Obranca Joël Matip stále nevyliečil zranený členok a v dnešnom zápase proti Manchestru City nebude k dispozícii. Liverpoolčania tak rýchlo vyvrátili správy naznačujúce opak. (Mirror)

LIVERPOOL: Dlho sa o Lucasovi Leivovi nešpekulovalo a jeho hosťovanie v Interi Miláno je hotové. Nevyužívaný Brazílčan sa u modro-čiernych zdrží do konca sezóny. (metro.co.uk)

MANCHESTER CITY: 22-ročný stopér Aymeric Laporte bol spájaný s presunom na Etihad Stadium, ale počas zimy sa tak nestane. Podľa slov Francúza by v lete mohlo byť všetko inak. (Mirror)

MANCHESTER CITY: Neúspešne Citizens poľovali na bratské duo z Atlética. Lucas a Theo Hernández ostávajú verní madridskému klubu, keď klub ponuku na prestup odmietol. (transfermarktweb.com)

LEICESTER CITY: Stred Anglicka sa možno stane novým domovom Francesca Acerbiho zo Sassuola. V tomto ročníku už trojgólový stopér zaujal viaceré kluby, ktoré pohotovo reagujú. (skysports.com)

TOTTENHAM: Isco nastúpil za Real Madrid v prebiehajúcej sezóne v 12 zápasoch, ale i tak rozmýšľa o odchode. Údajne sa už aj dostal do kontaktu s londýnskymi Spurs. (Mirror)

SWANSEA CITY: Druhý raz v kariére sa stal záložník Gylfi Sigurdsson športovcom roka na Islande. Ocenenie si prebral po dvojročnej prestávke. (ESPN)

EVERTON: V dlhodobejších plánoch sa s Gerardom Deulofeuom nepočíta, a tak sa vráti do Primera Division. Získať ho chce Deportivo La Coruña, pätnásty tím súťaže. (tribalfootball.com)

STOKE CITY: Veľmi rýchlo sa do akcie musí vrátiť obranca Phil Bardsley. Ten sa nedávno zapojil do tréningu, ale široká maródka ho núti zasiahnuť do hry už dnes proti Chelsea. (clubcall.com)

WATFORD: Krídelnému útočníkovi Stevenovi Berghuisovi sa na hosťovaní vo Feyenoorde darí. Skóroval štyrikrát v 13 zápasoch a Sršni si ho v januári stiahnu naspäť. Priestor v zostave im vytvorí aj štart Afrického pohára národov. (tribalfootball.com)

HULL CITY: Vedenie klubu potvrdilo, že v januári nebude k dispozícii Dieumerci Mbokani ani Ahmed Elmohamady. Obaja po dnešnom zápase proti West Bromu odcháduajú na africký šampionát. (foxsports.com)

MIDDLESBROUGH: Začiatkom budúceho týždňa M'boro posilní Rudy Gestede. Jeho príchod z Aston Villy bol nakoniec dohodnutý za 6 miliónov libier. (Guardian)