Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.12.)

sobota, 31. december 2016 10:54 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Niekoľko najbližších dní sa na tréningu nebude objavovať dvojica hráčov. Mateo Kovačič má ľahšie problémy s členkom a Lucas Vázquez má trhlinu v lýtku. (sport-english.com)

REAL MADRID: Osem mesiacov nehral 23-ročný záložník Lucas Silva, ktorému bola diagnostikovaná srdcová vada. Do hry sa dostal v exhibičnom zápase „Champions for life“ a na január plánuje odchod na hosťovanie. (tribuna.com)

REAL MADRID:Isco nastúpil v prebiehajúcej sezóne v 12 zápasoch, ale i tak rozmýšľa o odchode. Údajne sa už aj dostal do kontaktu s londýnskym Tottenhamom. (Mirror)

ATLÉTICO MADRID: Neúspešne Manchester City poľoval na bratské duo Lucasa a Thea Hernándezovcov. Obaja ostávajú verní, keď klub ponuku na prestup odmietol. (transfermarktweb.com)

BILBAO: 22-ročný stopér Aymeric Laporte bol spájaný s presunom do Manchestru City, ale počas zimy sa tak nestane. Podľa slov Francúza by v lete mohlo byť všetko inak. (Mirror)

SEVILLA: 21-ročný stopér Clement Lenglet len nedávno predĺžil zmluvu s AS Nancy, no záujemcov to neodradilo. Podľa niektorých zdrojov sa už dohodol s Andalúzanmi. (Marca)

DEPORTIVO LA CORUÑA: V dlhodobejších plánoch Everton sa s Gerardom Deulofeuom nepočíta, a tak sa vráti do Primera Division. Získať ho chce pätnásty tím súťaže. (tribalfootball.com)

LEGANÉS: U lídra gréckej ligy úspešne zalovili Lega. Na hosťovanie získali defenzívneho univerzála Dimitriosa Siovasa, ktorý svoju vlasť opúšťa prvý raz v kariére. (mundodeportivo.com)

BETIS: Ponuku na prestup z nemenovaného čínskeho tímu má útočník Roman Zozuľja. Ukrajinec prišiel len počas leta z Dnipra, no španielska liga mu zatiaľ príliš nesvedčí. (Transfermarkt.de)

BETIS: Gruzínsky stopér Guram Kašia z farieb holandského Vitesse môže zmeniť pôsobisko. Vo svojich radoch by ho ochotne privítali v zeleno-bielej časti Sevilly. (futbol.as.com)

GRANADA: Nedostatočné herné vyťaženie vedie beka Júniora Caiçaru k odchodu zo Schalke 04. Rokovania s ním zahájil turecký Trabzonspor, ale v hre je aj El Graná. (todomercadoweb.es)