Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (31.12.)

sobota, 31. december 2016 11:20 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (31.12.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (31.12.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo, no špekulácií zo sveta futbalu je neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Jesého parížsky koniec?

Anglický denník The Sun tvrdí, že odchovanec Realu Madrid Jesé Rodriguez, ktorý v lete prestúpil do Paríža, by mohol v zimnom prestupovom období PSG opustiť. O šikovného zakončovateľa sa vytrvalo zaujíma taliansky celok AS Rím. (The Sun)

Witsel do Číny?

Taliansky portál Tuttosport píše, že belgický reprezentant Axel Witsel je pripravený odmietnuť Juventus Turín, aby mohol prestúpiť do čínskej najvyššej súťaže. O hráča Zenitu Petrohrad sa zaujíma niekoľko ázijských klubov. (Tuttosport)

Depayov odchod?

Budúcnosť holandského reprezentanta Memphisa Depaya na Old Trafforde je neistá. Manchester United nechce svojho talentovaného zverenca predať, no veľmi reálne je, že ex- ťahúň PSV Eindhoven odíde na polročné hosťovanie. (The Sun)

Vidal na lane Chelsea

Čilský reprezentant Arturo Vidal je na lane londýnskej Chelsea, píše denník The Sun. Vidal podľa dostupných informácií nie je šťastný v mníchovskom Bayerne, pričom Contemu sa Vidal osvedčil počas pôsobenia v Juventuse Turín. (The Sun)

Z VOLEJA

Brankárska dvojka Liverpoolu Simon Mignolet tvrdí, že nie je stotožnený so svojou aktuálnou pozíciou v tíme. (goal.com)

Tréner Chelsea si myslí, že 300- miliónová ponuka na kúpu C.Ronalda z Realu Madridu od čínskeho klubu je morálne nesprávna. (goal.com)

Záložník Liverpoolu Sadio Mané povedal, že The Reds nesledujú svojich oponentov, ale sústreďujú sa len sami na seba. (goal.com)

Taliansky tréner Cesare Prandelli sa rozhodol opustiť post hlavného trénera trápiacej sa španielskej Valencie. (goal.com)

Argentínsky útočník Carlos Tevez by mal v čínskom Šanghaji zarábať astronomických 32 miliónov libier ročne. (goal.com)