Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.1.)

nedeľa, 1. január 2017 12:18 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Štvrtkový pohárový zápas proti Bilbau mal odchytať Jasperovi Cillessen, ale do svätyne sa nepostaví. Dôvodom je natiahnutý lýtkový sval a dva týždne bez futbalu. (ESPN)

SEVILLA: Mönchengladbach dohodol podmienky spolupráce s Timothéem Kolodziejczakom. 25-ročný Francúz sa bude sťahovať za neupresnenú sumu medzi 8 a 10 miliónmi eur. (sport.es)

VALENCIA: Po zranení sa hlási opäť do služby Portugalčan Nani. Vinou zdravotných problémov v tomto ročníku odohral len 11 duelov, ale proti Celte Vigo v Pohári chýbať nebude. (Marca)

VALENCIA: Dianie v klube sa stalo pre Cesareho Prandelliho neúnosné a na post trénera rezignoval. Kormidla sa dočasne ujme Voro, a to už druhý raz v tomto roku. (Marca)

VALENCIA: Počas tréningu si José Luis Gaya zranil ramone a čakajú ho podrobné vyšetrenia. Až tie ukážu, či bude k dispozícii na blížiace sa duely so Celtou Vigo a Osasunou. (todomercadoweb.es)

ESPANYOL: Ofenzívny záložník Alen Halilović je na odchode z Hamburgu, no zatiaľ sa nedarí nájsť reálneho záujemcu. Po odmietnutí Gijónom sa aktuálne dostali do diania Barcelončania. (bild.de)

ESPANYOL: Útočník Felipe Caicedo môže počas januára Barcelonu opustiť. V poslednom období sa mu príliš nedarí a klub verejne oznámil, že zváži všetky doručené ponuky. (sportsmole.co.uk)

MÁLAGA: Svalové zranenie nepustí na začiatku roka do hry Federica Ricca. Zadák sa určite nedá dokopy na ligový zápas so Celtou Vigo a možno ani s Realom Sociedad. (klubový web)