Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.1.)

nedeľa, 1. január 2017 12:19 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (1.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Najväčší záujem o Alexisa Sáncheza momentálne javí Juventus. Komplikáciou môže byť Čiľanov kontrakt do leta 2018, hoci vyhlásil, že ho nehodlá naplniť. (Express)

CHELSEA: Na téningu pred včerajším zápasom so Stoke City (4:2) sa zranil, celkom netradične, tréner Antonio Conte. Privodil si ľahšie problémy s lýtkom. (metro.co.uk)

CHELSEA: Štyri zápasy za „áčko“ doteraz odohral Marco van Ginkel, no i tak verí, že si miesto nájde. Do konca sezóny bude hosťovať v PSV, ale s Londýnčanmi predĺžil zmluvu do roku 2019. (BBC)

MANCHESTER UNITED: Svalové zranenie ani včera nepustilo do hry Waynea Rooneyho. Anglický útočník z rovnakého dôvodu chýbal už proti Sunderlandu. (Daily Star)

MANCHESTER CITY: Dlho avizovaný a pripravovaný odchod Pabla Zabaletu sa stane čoskoro realitou. 31-ročný krajný obranca rokuje s tureckým Fenerbahce. (ESPN)

LIVERPOOL: Dôležitý duel s Manchestrom City zvládli lepšie domáci The Reds, ktorí vyhrali 1:0 gólom Georgina Wijnalduma a svojmu súperovi v tabuľke odskočili na rozdiel štyroch bodov. (Guardian)

TOTTENHAM: Zimný odchod Dele Alliho nie je vylúčený, ale záujemca šetriť nesmie. Autor šiestich gólov v tejto sezóne môže prestúpiť za 50 miliónov libier. (Daily Mail)

WEST HAM: Ofenzívny Alžírčan Sofiane Feghouli je u The Hammers len od leta, no už teraz zvažuje ďalšie sťahovanie. Zacielil naňho Marseille, ale aj niekoľko tímov z Talianska. (Goal.com)

SUNDERLAND: Dvojmesačný pobyt na maródke čaká gólmana Jordana Pickforda, a tak musí David Moyes konať. Získať sa snaží 23-ročného Sama Johnstona. (Express)

WEST BROMWICH: Saidovi Berahinovi platí zmluva len do konca sezóny, no vedenie i tak tesne pred prestupovým obdobím ponúka svojmu forwardovi predĺženie zmluvy. (BBC)