Main Content

Strhne sa prestupová bitka o veľký slovenský talent?

nedeľa, 1. január 2017 13:10 | Autor: Filip Chudý

Strhne sa prestupová bitka o veľký slovenský talent?
Strhne sa prestupová bitka o veľký slovenský talent? | zdroj: © TASR

Jedným z najžiadanejších mladých slovenských futbalistom môže byť v zimnom prestupovom období Róbert Polievka. Kto sa má zaujímať o reprezentanta do 21 rokov a člena širšieho výberu Jána Kozáka?

Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Róbert Polievka a už aj člen širšieho kádra slovenskej reprezentácie, keďže sa nachádza medzi náhradníkmi v Kozákovom ligovom výbere, zrejme v zime zmení klub. Hráč Dunajskej Stredy sa totiž dostal v tomto klube na vedľajšiu koľaj.

„Ešte v prvej polovici jesene, keď mužstvo viedol Krisztián Németh, to bolo fajn. Tréner ma poznal, veril mi a dostával som šancu aj v zápasoch. Mužstvu sa však nedarilo a po facke od Žiliny prišla trénerská zmena,“ povedal pre fortunaliga.sk Polievka. Po príchode Csabu Lászla prestal hrávať. „V závere jesene som stratil zápasovú prax. Nový tréner mi nedal šancu ukázať, čo je vo mne. Posielal ma do B-mužstva, za ktoré som odohral jeden zápas. Diskutovali sme o mojej pozícii v tíme. Mal som pocit, že som nepotrebný, že so mnou v ďalšom priebehu sezóny nepočíta,“ doplnil pre oficiálny portál súťaže mladý slovenský reprezentant.

Ten zároveň verí, že počas zimy dostane novú výzvu, ktorá ho pomôže naštartovať. Oficiálny web našej najvyššej súťaže informoval, že o Polievku by sa mali zaujímať tri kluby Fortuna ligy, menovite Podbrezová, Žilina a Trnava. „Počul som rôzne šumy, viem o záujme viacerých mužstiev, no nechcem predbiehať. Uvidíme, ako to napokon dopadne. V Dunajskej Strede mám ešte rok a pol platnú zmluvu a ak tam zostanem, určite sa pokúsim zabojovať o miesto v zostave,“ dodal pre fortunaliga.sk Róbert Polievka.