Main Content

Rusnáka chcú v Premier League. Má zachrániť klub pred vypadnutím!

nedeľa, 1. január 2017 16:26 | Autor: Dávid Lech

Rusnáka chcú v Premier League. Má zachrániť klub pred vypadnutím!
Rusnáka chcú v Premier League. Má zachrániť klub pred vypadnutím! | zdroj: © TASR

Slovenský futbalista Albert Rusnák sa ocitol v hľadáčiku tímu Premier League, ktorý v ňom vidí svojho spasiteľa, ktorý by mohol prispieť k záchrane medzi anglickou elitou.

Swansea City je po 19 odohraných zápasoch na poslednom mieste v Premier League so ziskom chabých 12 bodov. Už teraz je jasné, že futbalistov čakajú náročné záchranárske práce a pomôcť by im v nich mohol po novom aj slovenský futbalista Albert Rusnák, v ktorom predstavitelia klubu vidia svojho „spasiteľa.“

Podľa informácií thesun.com sa Swansea v januárovom prestupovom období zamerala na zisk 22-ročného slovenského futbalistu, ktorý v minulosti v rokoch 2013-2015 pôsobil v štruktúrach Manchestru City. Slovák od roku 2015 pôsobí v holandskom Groningene, kde sa prezentuje výbornými výkonmi, čo neušlo pozornosti nielen anglickému klubu z chvostu tabuľky Premier League, ale aj zámorských klubov.

Swansea bude musieť o zisk talentovaného ofenzívneho stredopoliara bojovať s tímami MLS z Real Salt Lake a Seattle Sounders, ktoré sú údajne ochotné za nášho futbalistu zaplatiť odstupné vo výške dvoch miliónov libier.

Veľmi dobrá forma slovenského futbalistu tak zaujala celok Premier League, ktorý mu ponúka stále miesto v základnej zostave a posun kariéry opäť o jeden stupienok vyššie. S Groningenom sa v minulosti radoval zo zisku Holandského pohára a taktiež sa dočkal prvého seniorského reprezentačného štartu.