Main Content

Reakcie fanúšikov na internete: Preradenie Haláka na farmu je veľká chyba!

nedeľa, 1. január 2017 20:30 | Autor: Dávid Lech

Reakcie fanúšikov na internete: Preradenie Haláka na farmu je veľká chyba!
Reakcie fanúšikov na internete: Preradenie Haláka na farmu je veľká chyba! | zdroj: © TASR

Jaroslav Halák bol oficiálne preradený organizáciou New Yorku Islanders na farmu do AHL. Fanúšikovia tímu z Brooklynu sa búria.

Nebol to správny krok. Katastrofálne Vianoce. Tragikomédia. Takto označujú fanúšikovia NHL a zvlášť New Yorku Islanders počínanie vedenia klubu po preradení Jaroslava Haláka na farmu do AHL. Prednosť pred slovenským brankárom dostal tandem Thomas Greiss – Jean-Francois Berubé. Prinášame niekoľko reakcií fanúšikov na internetovej stránke reddit.com:

„mrpopenfresh“: „Bol veľmi dobrý brankár. Stále je, len je teraz v slepej uličke. Halák je významnou časťou slovenského národného tímu.

„Sileem“: „Chudák. Vždy som ho mal rád. Nemyslím, že je zlým brankárom, skôr ide o to, že je v tíme nešťastný.“ Hneď na neho naviazal „forgotmyoldusern“: „Kto by bol šťastný tam, kde tréneri i majitelia robia samé stupídne rozhodnutia už dva roky.

„simz1437“: „Bolo by to zábavné, ak by sme ho získali výmenou za nejakých hráčov. Vždy som ho mal rád, všetko dobré, Jaro!“ napísal fanúšik Montrealu Canadiens – tímu, kde Halák odštartoval svoju zámorskú kariéru.

„Blobbles890“: „Nechápem, prečo ľudia hovoria, že má mega kontrakt. Dva roky za 4,5 miliónov ročne. To má od mega kontraktu ďaleko.

„Mike_Milburys_Shoe“: „Tak rád by som bol, keby ho Bruins získali. No s jeho cap hitom ho držať v tíme ako dvojku je to nemožné,“ napísal fanúšik Bostonu Bruins, ktorý potvrdil, že bratislavský rodák je medzi fanúšikmi NHL obľúbený.

„clusterfawk“: „Halák bol na Svetovom pohári úžasný, 94,7%, 1,96 priemer. Veľmi náročné napodobniť tieto štatistiky v hroznom tíme Islanders...

„Rosenmyah“: „Vegas by ho mohli získať, to by bolo skvelé!“ Našli sa aj takí, ktorí sa potešili jeho odchodu. Hockeyfan_52 napísal: „Skvelé! Teraz už Washington Capitals možno proti Islanders skóruje!“ Fanúšik pod prezývkou „ericdavidmorris“ situáciu okomentoval veľmi jednoducho, no so zvýrazneným textom: „Garth Snow (generálny manažér New Yorku Islanders pozn. red.) je blázon.“

„FioMonstercat“: „Po jednej zlej sezóne zapísali na waiver list Haláka, no Cappy (tréner Islanders Capuano) sa stále drží na lavičke tímu rok čo rok. Snáď sa ten tím prebudí.“ Ku kritike sa pridal aj „krysmrose“: „Do ri*i, čože,“ neveriacky komentoval informáciu o preradení Haláka na farmu do Bridgeportu. Pridal sa aj užívateľ „RyanRiot“: „To je hlúpe. To je absolútne nezmyselné, aby sme mali Berubého v tíme.“