Main Content

Gerrard hodnotil Pogbu: Vyslovil strašidelnú myšlienku pre fanúšikov Liverpoolu

pondelok, 2. január 2017 12:48 | Autor: Jakub Vaverka

Gerrard hodnotil Pogbu: Vyslovil strašidelnú myšlienku pre fanúšikov Liverpoolu
Gerrard hodnotil Pogbu: Vyslovil strašidelnú myšlienku pre fanúšikov Liverpoolu | zdroj: © TASR

Anglický veterán Steven Gerrard skončil pred pár týždňami s aktívnou kariérou a zatiaľ sa nerozhodol, kam povedú jeho ďalšie kroky. Bývalý kapitán Liverpoolu má čas na komentovanie aktuálneho diania, pričom najnovšie hodnotil hviezdu Manchestru United Paula Pogbu.

Legenda Anfield Road sa domnieva, že najdrahší futbalista histórie hry sa bude v drese Červených Diablov už len zlepšovať. „Myslím si, že sa zlepšuje každým týždňom, silnie. Očividne je to fenomenálny talent,“ začal niekdajší reprezentačný záložník pre denník the Metro.

Prvé mesiace francúzskeho reprezentanta v Premier League boli popretkávané kritikou. Pogbovi sa nedarilo, nedarilo sa ani celému mužstvu. Bývalý hráč Juventusu Turín bol často označovaný za preceňovaného. „Myslím si, že vysoká prestupová čiastka ho zaťažila. Manchester United nebol v dobrom rytme,“ pokračuje „Stevie G“.

„Teraz vidíme od Paula Pogbu to, čo sme od neho očakávali. Bude lepší a lepší. Je mladý, je svalnatý. Má všetky tromfy vo svojom rukáve,“ hodnotí Gerrard. Faktom je, že Pogba po slabšom štarte začal dávať góly a začal na ne aj prihrávať. Pozviechal sa aj Manchester United, ktorý sa drží v TOP 6.

Bývalý záložník Liverpoolu neskrýva svoj obdiv voči Pogbovi, a to aj napriek tomu, že ide o hráča úhlavného nepriateľa The Reds. Gerrard je objektívny. „Niet pochýb o tom, že je to jeden z najlepších záložníkov na svete a bude ešte lepší.  To je pre liverpoolskych fanúšikov naozaj strašidelná myšlienka.“