Main Content

Lineker dostáva poštou už 10 rokov nechutný darček: Použitý toaletný papier!

pondelok, 2. január 2017 12:25 | Autor: Jakub Vaverka

Lineker dostáva poštou už 10 rokov nechutný darček: Použitý toaletný papier!
Lineker dostáva poštou už 10 rokov nechutný darček: Použitý toaletný papier! | zdroj: © TASR

Byť futbalovou hviezdou je cieľom mnohých mladých chlapcov, avšak sláva prináša aj odvrátenú stránku. Hovoriť by o tom vedel aj bývalý anglický reprezentant Gary Lineker.

Gary Lineker patril svojho času medzi najlepších anglických futbalistov, vzhliadala k nemu veľká časť fanúšikov Albionu. Po skončení kariéry Lineker pôsobí ako analytik, či už v športových televíziách alebo v tlačených médiách. Jeho názor má váhu, fanúšikov stále zaujíma, čo si myslí.

S popularitou však prichádzajú aj negatíva. Nie každý má totiž sympatickú britskú legendu v láske. Lineker má svojich neprajníkov, dôkazom toho je aj neznámy človek, ktorý mu už dlhé roky v pravidelných intervaloch posiela veľmi nechutnú zásielku.

Samotný Lineker o tom na verejnosti nikdy nerozprával, fanúšikovia sa však pravdu dozvedeli vďaka priznaniu komentátora kriketu Jonathana Agnewa. Agnew na sociálnej sieti Twitter zverejnil príspevok, v ktorom, ako sa ukázalo, prezradil, že má rovnaký problém ako Lineker. „Môžem poprosiť to indivíduum, čo mi posiela už desať rokov zašpinený kus toaletného papiera, aby tento raz vyplnil adresu správne?“

Na spomínaný príspevok reagoval Lineker, ktorý má už vyše dekádu rovnakého „ctiteľa“ ako Agnew.

Gary Lineker: Nechaj ma hádať, odoslané z adresy z Bath?

Jonathan Agnew: Áno! Dostávaš to tiež?

Gary Lineker: Áno, už niekoľko rokov. Sú tam nejakí blázni.

Jonathan Agnew: Bizarné. Avšak nejakým spôsobom uspokojujúce.

Byť slávny a uznávaný neznamená mať len veľké množstvo fanúšikov. Žiaľ, sláva so sebou prináša aj práve takéto situácie. Psychicky narušeným ľuďom, ktorí posielajú podobné zásielky v anonymite totiž nemôže nikto ich činy zakázať. Našťastie, v tomto prípade ide o nevinný, i keď poriadne nechutný, čin.

Jeden dôvod, prečo Lineker dostáva toaletný papier môže byť skutočnosť, že anglický reprezentant v minulosti priznal, že musel urobiť "veľkú potrebu" priamo na futbalovom ihrisku počas zápasu proti Írsku na MS 1990 v Taliansku. Nevysvetľuje to však dôvod, prečo je toaletný papier špinavý a prečo ho odosielateľ posiela aj Jonathanovi Agnewovi.