Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (2.1.)

pondelok, 2. január 2017 11:15 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (2.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (2.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Pri sledovaní tréningov Sevilly zaujal The Citizens aj jeden konkrétny hráč. Je ním 28-ročný záložník Steven N'Zonzi, ktorý sa tak radí medzi možné posily. (Daily Star)

MANCHESTER CITY: Obranca Bayernu Mníchov, Holger Badstuber, aj vinou zranení vypadáva zo základnej zostavy a poškuľujú po ňom v Manchestri, tak sa ho v zime pokúsia dotiahnuť. (ESPN)

LIVERPOOL: Nabitý program pokračuje duelom so Sunderlandom a nastúpiť nemusí Jordan Henderson. Kapitán má zranenú pätu, takže nie je stopercentne fit. (metro.co.uk)

MANCHESTER UNITED: Portugalského obrancu Pepeho by radi získali Červení diabli. Informácia zatiaľ koluje len v tlači a o postojoch klubov sa veľa nevie. (Express)

TOTTENHAM: Stý zápas za svojho aktuálneho zamestnávateľa odohral včera Harry Kane. Svoj jubilejný zápas si užil a k výhre 4:1 nad Watfordom pomohol aj strelecky. (skysports.com)

WEST HAM: Štyri milióny libier ponúkajú Kladivári Bazileju za 25-ročného obrancu Taulanta Xhaku. Albánsky reprezentant tak možno doplní v Premier League brata Granita. (Mirror)

SWANSEA CITY: Holandské krídlo Luciano Narsingh prestupuje z PSV do Walesu. Jeho transfer je vyriešený a zdržuje ho len prázdna trénerská stolička The Swans. (walesonline.co.uk)

SUNDERLAND: Popri prehre s Burnley utrpelo mužstvo aj dve straty. Zadák Lamine Koné odstúpil v 24. minúte a pre zadný stehenný sval nedohral po zmene strán ani Victor Anichebe. (klubový web)