Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.1.)

pondelok, 2. január 2017 11:15 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Portugalského obrancu Pepeho by rád získal Manchester United. Informácia zatiaľ koluje len v tlači a o postojoch klubov sa veľa nevie. (Express)

SEVILLA: Dve posily majú rozpracované Los Rojiblancos. Bek Clément Lenglet z Nancy má prísť za 6 miliónov eur a ďalší obranca, Joris Gnagnon, z Rennes má stáť o štyri milióny viac. (Marca)

SEVILLA: Pri sledovaní tréningov zaujal Manchester City aj jeden konkrétny hráč. Je ním 28-ročný záložník Steven N'Zonzi, ktorý tak našiel ďalšieho záujemcu. (Daily Star)

VALENCIA: Rezignácia Cesareho Prandelliho nebola vedením úplne pochopená a Taliana podrobujú kritike. Zároveň sa rieši jeho nástupca a pravidelný „caretaker“, 53-ročný Voro, sa tento raz má stať permanentným coachom. (Football-Espana.net)

BETIS: 20-ročný obranca Monaka, Abdou Diallo, nemá vo svojom klube ľahkú pozícu a bude sa sťahovať. Oslovili ho Los Verdiblancos, ktorí stoja o trvalý prestup. (todomercadoweb.es)

MÁLAGA: Marcelo Romero bol menovaný trénerom do konca sezóny, no vedenie už rokuje aj so Slavišom Jokanovićom. Srb trénujúci Fulham je horúcim kandidátom na toto miesto. (sportsmole.co.uk)