Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.1.)

utorok, 3. január 2017 09:46 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.1.) | zdroj: © TASR

Začalo zimné prestupové obdobie a špekulácií zo sveta futbalu je neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Alli do Realu Madrid?

Daily Mirror informuje, že Real Madrid pripravuje astronomickú ponuku za anglického stredopoliara Dele Alliho. Alli patrí aj v prebiehajúcom ročníku medzi opory Tottenhamu Hotspur, pričom klubové vedenie o jeho odchode nechce ani len počuť. (Daily Mirror)

Pjanič hráčom Arsenalu?

Podľa denníka The Sun je reálne, že ak opustí londýnsky Arsenal španielsky stredopoliar Santi Cazorla, na jeho miesto príde bosniacky reprezentant Miralem Pjanič. Pjanič v letnom prestupovom období odišiel z AS Rím a stal sa hráčom Juventusu Turín. (The Sun)

Weigl na lane Realu

Španielsky AS tvrdí, že vedenie Borussie Dortmund ponúklo svojho talentovaného mladíka Juliana Weigla Realu Madrid. Biely Balet sleduje situáciu okolo nemeckého talentu už niekoľko mesiacov, k rokovaniam o prestupe doposiaľ nedošlo. (AS)

United odmietol 19M

Renomovaný plátok The Guardian informoval, že Manchester United odmietol ponuku Evertonu na kúpu Morgana Schneiderlina vo výške 19 miliónov libier. Red Devils sú ochotní Francúza túto zimu predať, ale za čiastku presahujúcu 20 miliónov. (The Guardian)

Dybala sa dohodol s Realom Madrid

Mundo Deportivo informuje, že argentínsky útočník Juventusu Turín Paulo Dybala sa dohodol s Realom Madrid na budúcom prestupe. Dybala, ktorého dlhodobo sleduje aj Barcelona, by mal Biely Balet posilniť už čoskoro, i keď so Zebrami má podpísaný kontrakt do roku 2020. (Mundo Deportivo)

Z VOLEJA

José Mourinho by rád priviedol do Manchestru United svojho ex- zverenca z Realu Madrid Pepeho. (goal.com)

Zajtra je na programe londýnske derby medzi Tottenhamom a Chelsea. Ak The Blues vyhrajú, bude to rekordné 14.ligové víťazstvo za sebou.

West Ham zameral ofenzívnu hviezdu Southamptonu, írskeho reprezentanta Shanea Longa. (goal.com)