Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.1.)

utorok, 3. január 2017 10:33 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Boj o Juliana Weigla z Dortmund plánuje Biely balet. 21-ročný záložník pritom len nedávno v Nemecku predĺžil zmluvu do leta 2021. (AS.com)

ATLÉTICO MADRID: Dvojnásobný nákup za 145 miliónov libier pripravuje v Madride Manchester United. Cez výkupné klauzuly sa pokúsi získať Antoina Griezmanna a Saúla Ñiguéza. (Express)

ATLÉTICO MADRID: Zranenie znemožní Yannickovi Carrascovi štart v pohárovom zápase proti Las Palmas. Problémy má s achillovkou, pričom zápas sa hrá už dnes. (mundodeportivo.com)

VILLARREAL: Spolupráca s 30-ročným ľavým obrancom Bojanom Jokićom bola už nasilu. Slovinec nehrával a zmluva mu platila len do leta. S mužstvom sa tak rozohodol na jej predčasnom rozviazaní. (klubový web)

VALENCIA: Brazílsky obranca Aderlan Santos zakončil tréning ľahším zranením a podľa prvých správ má vypadnúť zo zostavy na pohárový zápas, ku ktorému dôjde dnes o 19:00. (Marca)

VALENCIA:John Obi Mikel so zmluvou do leta a nedostatkom herných príležitostí nemá dôvod zotrvaťv Chelsea. Nedávno už zahájil rokovania s Los Che, kam sa zrejme presunie. (Independent)

MÁLAGA: Watford poslal útočníka Adalberta Peñarandu na hosťovanie do Udinese. Tam od začiatku sezóny nastúpil na 155 minút a Venezuelčana sa pokúsia získať Andalúzania. (tribalfootball.com)

DEPORTIVO LA CORUÑA: Spečatený je prestup ostrieľaného Ryana Babela do tureckého Besiktasu. S Istanbulčanmi sa dohodol na zmluve do konca sezóny 2018/19. (BBC)