Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (3.1.)

utorok, 3. január 2017 10:33 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (3.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (3.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: FC Turín nemá financie na udržanie Joea Harta. 29-ročný gólman si tak po návrate bude hľadať nový tím, pričom svoj záujem medzičasom poprel Liverpool. (ESPN)

CHELSEA: John Obi Mikel so zmluvou do leta a nedostatkom herných príležitostí nemá dôvod zotrvať. Nedávno už zahájil rokovania s Valenciou, kam sa zrejme presunie. (Independent)

MANCHESTER UNITED: Pripravovaný príchod Victor Lindelöfa netrpezlivo očakáva aj Chris Smalling. V takom prípade by totiž po šiestich rokoch opustil Old Trafford. (Mirror)

MANCHESTER UNITED: Dvojnásobný nákup za 145 miliónov libier pripravujú Diabli v Atléticu Madrid. Cez výkupné klauzuly sa pokúsia získať Antoina Griezmanna a Saúla Ñiguéza. (Express)

MANCHESTER UNITED: Ďalším futbalistom, ktorý v tejto sezóne oslávil zápasové jubileum je David De Gea. Víťazný duel proti West Hamu (2:0) bol pre Španiela 250. v drese United. (Goal.com)

WEST HAM: Francúzska tlač prišla s informáciami, že Dimitriho Payeta lanári Marseille. V jeho farbách hrával v rokoch 2013 až 2015 a práve odtiaľ smeroval do Anglicka. (Telegraph)

WEST HAM: Päť zápasov doteraz stihol v sezóne odohrať Sam Byram. Zadák The Hammers sa vracia po trojmesačnej absencii spôsobenej svalovým zranením. (skysports.com)

HULL CITY: Negatívny klubový rekord vyrovnali The Tigers. Proti West Bromwichu (1:3) neudržali čisté konto 22. raz v rade, rovnako ako v roku 1991, vtedy ešte v Second Division. (BBC)

BURNLEY: Dlhšie sa naťahovali rokovania o obnovení spolupráce s Joeym Bartonom, no strany nakoniec došli k dohode. Záložník môže hrať už v sobotu v FA Cupe proti Sunderlandu. (BBC)