Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.1.)

streda, 4. január 2017 10:09 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.1.) | zdroj: © TASR

Začalo zimné prestupové obdobie a špekulácií zo sveta futbalu je neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Návrat Moratu?

Talianske noviny Corriere dello Sport píšu, že španielsky útočník Alvaro Morata zvažuje návrat do Juventusu Turín. Talentovaný zakončovateľ sa v lete vrátil do Realu Madrid, no v Bielom balete zatiaľ nedostáva toľko príležitostí, koľko by si prial. (Corriere dello Sport)

Antonio do Chelsea?

Americká televízna stanica ESPN píše, že kouč Chelsea Antonio Conte by v zimnom prestupovom období veľmi rád získal do svojho kádra anglického reprezentanta Michaila Antonia. Antonio aj v aktuálnej sezóne predvádza výborné výkony v drese West Hamu United. (ESPN)

Pepe možno do Číny

Portál Calciomercato.com tvrdí, že Real Madrid je ochotný v januári, prípadne v lete, predať portugalského stopéra Pepeho. O kremenitého stredného obrancu je veľký záujem v čínskej najvyššej súťaži. (Calciomercato.com)

Bitka o Schneiderlina

Podľa denníka The Sun nie je liverpoolsky Everton jediným tímom, ktorý by chcel získať francúzskeho stredopoliara Morgana Schneiderlina. O záložníka Manchestru United sa má podľa najnovších informácií zaujímať aj Olympique Marseille. (The Sun)

Z VOLEJA

Arsenal včera prehrával na pôde Bournemouthu už 0:3, no v priebehu druhého polčasu predviedol výborný výkon a dokázal vyrovnať na konečných 3:3.

Brankár Chelsea Thibaut Courtois pred dnešným derby proti Tottenhamu povedal, že hráči The Blues berú toto stretnutie len ako ďalší zápas v poradí. (goal.com)

Kouč Chelsea Antonio Conte dostal od novinárov otázku, ktorého hráča Tottenhamu Hotspur obdivuje, povedal meno záložníka Victora Wanyamu. (goal.com)

West Ham United sa odvolá voči červenej karte Sofianea Feghouliho zo zápasu proti Manchestru United. (goal.com)