Main Content

Conte toho moc nevyzradil. S prestupom do Chelsea sa spája veľa mien

streda, 4. január 2017 15:29 | Autor: Jakub Vaverka

Conte toho moc nevyzradil. S prestupom do Chelsea sa spája veľa mien
Conte toho moc nevyzradil. S prestupom do Chelsea sa spája veľa mien | zdroj: © TASR

Londýnska Chelsea doposiaľ šliape v anglickej Premier League ako hodinky. To však nevylučuje fakt, že káder The Blues by mohol byť v januári vhodne doplnený o nových futbalistov. K otázke posilnenia sa vyjadril kouč Modrých Antonio Conte.

Celok zo Stamford Bridge vyhral posledných trinásť ligových stretnutí a vyrovnal rekord Arsenalu zo sezóny 2001/2002. Ak dnes Modrí zvíťazia na pôde Tottenhamu Hotspur, v historickej tabuľke sa osamostatnia. Chelsea výrazne pomohol prechod na hernú schému 3-4-3. Súperi doposiaľ nenašli na toto rozostavenie odpoveď.

Conte dal šancu hráčom, ktorí dostávali menej príležitostí. Každý kto nastúpi za Chelsea, necháva na ihrisku všetko. Začalo však januárové prestupové obdobie a špekuluje sa, že dobre naolejovaný stroj The Blues by mohol byť doplnený.

Klub opustil Oscar, za ktorého vedenie zinkasovalo približne 60 miliónov libier. Prostriedky na posilnenie teda sú. Conte na tlačovej konferencii potvrdil, že v tíme má pozície, ktoré by mohli byť za istých okolností v januárovom prestupovom období posilnené.

V súvislosti s Chelsea sa spomínajú viaceré hviezdne mená. Spomenúť možno Artura Vidala z Bayernu Mníchov, Ricarda Rodrigueza z Wolfsburgu či Jamésa Rodrigueza z Realu Madrid. Conteho sa novinári pýtali, či prezradí viac.

„Na otázky, ako je táto, odpovedám vždy rovnako. Nerád hovorím o hráčoch, ktorí patria iným mužstvám. Myslím si, že je to prejavom rešpektu voči ostatným klubom,“ priniesol Talianove slová denník Metro.

Conte k prestupovým špekuláciám spojených s Chelsea neprezradil prakticky nič. Mená, o ktoré sa však Modrí zaujímajú sa množia. Okrem vyššie spomínaných hráčov sa v spojení s Londýnčanmi hovorí aj o Alexovi Sandrovi z Juventusu, Michailovi Antoniovi z West Hamu United či Radjovi Nainggolanovi z AS Rím.