Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.1.)

streda, 4. január 2017 12:28 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (4.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Zlý úvod zápasu prežili The Gunners proti Bournemouthu. Po polhodine hry prehrávali 0:2 a zranil sa im Francis Coquelin. Odstúpil pre problémy so stehenným svalom a čaká na podrobné vyšetrenia. (Express)

CHELSEA: 25-ročný bek Faouzi Ghoulam odmietol v Neapole ponuku na predĺženie zmluvy. To výrazne nahráva rečiam o jeho prestupe na Stamford Bridge. (Daily Star)

MANCHESTER UNITED: 20 miliónov libier pýtajú Diabli za Morgana Schneiderlina. Stojí oňho Everton a West Bromwich, pričom prvému spomenutému už mala byť prvá ponuka zamietnutá. (ESPN)

SWANSEA CITY: Nečakane sa včera proti Crystal Palace objavil aj Fernando Llorente. Chýbať mal pre zranenie členka, no pri víťazstve 2:1 odohral plných 90 minút. (BBC)

WEST HAM: Odvolanie proti červenej karte Sofiana Feghouliho podali Kladivári. Proti Manchestru United bol vylúčený už v 15. minúte a súper oslabenie využil na dva góly. (Guardian)

SUNDERLAND: Japonský bek Yuto Nagatomo je dlhšie spájaný s presunom do Anglicka. Od pôvodného WBA sa však preorientoval na Čierne mačky, ktoré čoskoro pošlú ponuku. (Transfermarkt.de)

HULL CITY: Výsledková kríza stála miesto Mikea Phelana a nahradiť by ho mohol Gary Rowett. Ten naposledy viedol Birmingham a len nedávno na jeho lavičke skončil. (Mirror)

MIDDLESBROUGH: 28-ročný útočník Rudy Gestede definitívne posilní M'boro. Štvorgólový strelec za Aston Villu v tejto sezóne stál 6 miliónov libier. (BBC)