Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.1.)

streda, 4. január 2017 12:28 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Odchod z Madridu si údajne rozmyslel James Rodríguez. Prsty v tom má tréner Zinedine Zidane, ktorý mu po tréningu mal sľúbiť dostatok priestoru v zápasoch. (Mirror)

REAL MADRID: Dnes je na programe prvý osemfinálový zápas Copa del Rey a proti Seville nenastúpi Cristiano Ronaldo. Dôvodom nie je zranenie, ale voľno, ktoré od coacha dostal. (Marca)

REAL MADRID: Pohárové stretnutie so Sevillou sa nebude týkať ani stopérov Sergia Ramosa a Pepeho. Španiel stále nemá v poriadnu stehenný sval a Portugalčana čaká po zranení lýtka štvortýždňová absencia. (sports.yahoo.com)

SEVILLA: Defenzívny Portugalčan Daniel Carriço šiel so stehenným svalom operáciou. Tú absolvoval ešte krátko pred Vianocami, no klub doteraz neinformoval, koľko ešte má chýbať. (mundodeportivo.com)

BILBAO: Na tréningu sa zranil Iñigo Lekue, ale konkrétnejšie informácie o jeho stave sú tajomstvom. Isté nie je ani to, či si zahrá zajtra v Copa del Rey proti Barcelone. (Eurosport.es)

ESPANYOL: Zranenie lýtka si počas tréningu privodil 29-ročný záložník Víctor Sánchez. Prvé odhady vylučujú jeho štart v pohári proti Deportivu. (mundodeportivo.com)

BETIS: Ofenzívny záložník Jonas Martin je na odchode. Jeho kroky by mohli smerovať do Francúzska, kde v minulosti už pôsobil. Odtiaľ sa ozýva najmä Bordeaux. (lequipe.fr)

LEGANÉS: Argentínsku posilu do brány získali Lega. Prichádza 31-ročný Nereo Champagne, ktorý do konca sezóny hosťuje z Olimpa v Španielsku. (Marca)