Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.1.)

štvrtok, 5. január 2017 10:47 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Veľký záujem o pravého obrancu Danila hlási Juventus Turín. Hoci má Brazílčan zmluvu ešte na päť sezón, Turínčania veria, že pripravia dostatočne lákavú ponuku. (futbol.as.com)

SEVILLA: Doterajšie zákulisné informácie o prestupe Timothéeho Kolodziejczaka boli potvrdené. 25-ročný stopér posilní Borussiu Mönchengladbach, kde sa upíše do leta 2021. (sport.es)

SEVILLA: Jednu z kľúčových postáv francúzskeho Nancy získali Los Rojiblancos. Za nedefinovanú prestupovú čiastku sa im do leta 2022 upíše obranca Clément Lenglet. (fichajes.com)

SEVILLA: Čiernohorskú posilu do ofenzívy môžu získať Sevillčania. Lanária Stevana Jovetića z Interu Miláno, no jeho klub by radšej 27-ročného útočníka odoslal len na hosťovanie. (Marca)

MÁLAGA: Krátko po hosťovaní z Watfordu v Udinese prejde Adalberto Peñaranda na ďalšie. Tento raz bude nastupovať za Los Boquerones, ktorí už dohodli aj opciu na jeho budúci nákup. (klubový web)

DEPORTIVO LA CORUÑA: Útočník Borja Valle nakoniec nepôjde na hosťovanie do druholigového Elche. Namiesto toho predĺžil zmluvu a zabojuje o svoje miesto v zostave. (futbol.as.com)