Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.1.)

štvrtok, 5. január 2017 10:47 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (5.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Trest na štyri zápasy dostal záložník Fernandinho. Dôvodom bol škaredý faul a červená karta zo zápasu s Burnley (2:1). Šlo už o jeho druhý podobný prehrešok v sezóne. (skysports.com)

CHELSEA & WEST HAM: 26-ročný krídelník Michail Valencia zaujal The Blues, a tí by sa mohli stať angličanovým novým zamestnávateľom. Konkrétna suma sa zatiaľ na verejnosť nedostala. (ESPN)

WEST HAM: Červená karta, ktorú dostal Sofiane Feghouli proti Manchestru United (0:2), bola neoprávnená. FA ju zrušila a krídelník môže nastúpiť už najbližšie proti Crystal Palace. (BBC)

EVERTON: Nového hráča získali Karamelky z tretej ligy. Z farieb Charltonu Athletic ukoristili krídelníka Ademolu Lookmana, mládežníckeho reprezentanta Anglicka. (Daily Star)

EVERTON: Stredopoliar Tom Cleverley odohral v posledných deviatich kolách iba 67 minút, a tak zvažuje odchod. Lichotí mu záujem Newcastle, druhého celku Championship. (Mirror)

STOKE CITY: Brankársky záskok za zraneného Butlanda, 33-ročný Lee Grant, sa osvedčil. The Potters tak brankára Derby County kúpili za 1,3 milióna libier. (skysports.com)

HULL CITY: Pozícia coacha je stále voľná. Favoritom na nahradenie už odvolaného Mikea Phelana je Portugalčan Marco Silva, bývalý tréner Sportingu a Olympiacosu. Médiá však počítajú aj s možnosťami ako je Alan Pardew, Chris Coleman alebo Roy Hodgson. (Independent)

CRYSTAL PALACE: Ľahšie zranenie stehenného svalu bolo dôvodom absencie Scotta Danna v ligovom zápase so Swansea City (1:2). O týždeň proti West Hamu má byť fit. (klubový web)

WATFORD: Krátko po hosťovaní v Udinese prejde Adalberto Peñaranda na ďalšie. Tento raz bude nastupovať za Málagu, ktorá už dohodla aj opciu na jeho budúci nákup. (klubový web)