Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.1.)

štvrtok, 5. január 2017 17:33 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.1.) | zdroj: © TASR

Začalo zimné prestupové obdobie a špekulácií zo sveta futbalu je neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Albert Rusnák do MLS!

Slovenský reprezentant Albert Rusnák bude pôsobiť v zámorskej MLS! Viac sa dočítate tu!

RLC na hosťovanie?

Plátok Evening Standard tvrdí, že londýnska Chelsea je v zimnom prestupovom období ochotná poslať talentovaného stredopoliara Rubena Loftus- Cheeka na hosťovanie do konca sezóny. Dôvodom má byť nedostatok hernej praxe. (Evening Standard)

Sakhov odchod?

AMK píše, že odpisovaný francúzsky stopér Momodou Sakho by mohol tento január definitívne opustiť liverpoolske FC. O skúseného stredného obrancu sa vytrvalo zaujíma turecký gigant Galatasaray Istanbul. (AMK)

Jesé môže odísť

Kormidelník PSG Unai Emery nevylúčil, že v zimnom prestupovom období tím opustí španielsky útočník Jesé Rodriguez. O odchovanca Realu Madrid má veľký interes Liverpool FC, spomína sa aj AS Rím. (90min.com)

United ponúkne 50M

Manchester United je ochotný ponúknuť Realu Madrid 50 miliónov libier za služby Jamésa Rodrigueza, nie však viac. Očakáva sa však, že Biely Balet si Kolumbijčana cení na približne 75 miliónov eur. (90min.com)

Z VOLEJA

Portugalský tréner José Mourinho prehlásil, že sa do Manchestru United priam zaľúbil a svoju aktuálnu prácu si užíva. (goal.com)

Kormidelník Manchestru City Pep Guardiola, že je podľa svojho názoru kvalitným trénerom, no priznal, že mal v kariére aj dosť šťastia. (goal.com)

Kouč Bayernu Mníchov Carlo Ancelotti poprel akékoľvek správy o tom, že by mal Arturo Vidal v zimnom prestupovom období zmeniť dres. (goal.com)

Ancelotti taktiež vyvrátil špekulácie, ktoré spájali stopéra Bayernu Holgera Badstubera s odchodom do Manchestru City. (goal.com)

Útočník anglickej druholigovej Aston Villy Gestede sa stal zimnou posilou Middlesborough. (goal.com)

Zenit Petrohrad zinkasoval za Axela Witsela, ktorý odišiel do Číny nepredstaviteľných 72 miliónov eur. (goal.com)

Londýnska Chelsea mala v prvom polroku ročníka na hosťovaní až 38 futbalistov. (goal.com)