Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.1.)

piatok, 6. január 2017 10:38 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Pokroky robí pri rekonvalescencii Lucas Vázquez. Od decembra ho trápi lýtko, no najnovšie už trénuje s loptou a jeho zápasový návrat na seba dlho čakať nenechá. (as.com)

VALENCIA: Kraj obrany Netopierov má posilniť Patrice Evra. Ten sa v zostave Juventusu v prebiehajúcom ročníku objavil v lige len šesťkrát a prirodzene plánuje zmenu. (superdeporte.es)

DEPORTIVO LA CORUÑA: Koleno nepustí do hry v najbližších dňoch Carlesa Gila. Pre tento problém musel odstúpiť už počas posledného zápasu proti Osasune. (Marca)

DEPORTIVO LA CORUÑA: Necelých šesť rokov vydržal mimo Španielska krídelník Diego Capel. Po Sportingu a FC Janov končí aj v Anderlechte a upíše sa Turcos. (mundodeportivo.com)

BETIS: Najmenej dva týždne do diania na trávniku nezasiahne Felipe Gutierréz. 26-ročný záložník si na tréningu zranil kolenné väzy a je pod drobnohľadom zdravotníkov. (Marca)

OSASUNA: Dlho sa vo funkcii trénera Joaquín Caparrós neudržal. Vedenie ho vyhodilo už po siedmich týždňoch, nakoľko sa s tímom neodlepil odo dna a natiahol šnúru prehier. (sport-english.com)