Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.1.)

piatok, 6. január 2017 10:39 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (6.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Zranenie zo súboja s Bournemouthom má vážnejší charakter a francúzsky defenzívny záložník Francis Coquelin si nezrhá tri až štyri týždne. (Telegraph)

ARSENAL: Zajtrajší pohárový zápas proti Prestonu už nemusí vynechať Mesut Özil. Nemec hlási, že je zdravý a choroba, ktorá ho pripravila o posledné dva duely, ustúpila. (Mirror)

CHELSEA: 22-ročný defenzívny záložník Timeoué Bakayoko z Monaka je spájaný s The Blues. Otázna však je jeho cena. 30 miliónov libier sa totiž Britom zdá príliš veľa. (Daily Mail)

CHELSEA: Bodku za špekuláciami a pochybnosťami dal John Obi Mikel. Hneď po absolvovaní zdravotnej prehliadky sa upíše čínskemu klubu Tianjin Teda. (skysports.com)

MANCHESTER UNITED: Trojzápasová prestávka spôsobená stehenným svalom sa končí a Wayne Rooney naplno trénuje. Hrať môže už zajtra v FA Cupe proti Readingu. (ESPN)

SOUTHAMPTON: Vytrvalosť na prestupovom trhu nechýba The Saints. Tí sú pripravení Neapolu ponúknuť 17 miliónov libier za talianskeho útočníka Manola Gabbiadiniho. (calciomercato.com)

SOUTHAMPTON: Žiadosť o odchod z klubu podal José Fonte. 33-ročný stopér je viazaný kontraktom do konca sezóny 2017/18, ale už teraz po ňom túžia viaceré kluby. (skysports.com)

WEST HAM: Útočník Simone Zaza nakoniec smeruje naspäť do Juventusu. V Londýne si tak odkrúti nepresvedčivú polovicu sezóny, hoci Turínčania o návrat hráča nestoja. (Mirror)

HULL CITY: Novým manažérom je Portugalčan Marco Silva. Ten v ostatnej sezóne kormidloval grécky Olympiacos a pred ním pôsobil vo vlasti na lavičke Sportingu Lisabon či Estorilu Praia. (BBC)