Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.1.)

sobota, 7. január 2017 09:36 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Kormidlo v Reale drží Zinedine Zidane veľmi pevne a veľmi schopne. Aj preto je v pláne zdvojnásobenie jeho platu a poberať má osem miliónov eur ročne. (tribalfootball.com)

ATLÉTICO MADRID: Achilovka nepustila Yannicka Carrasca do hry v Copa del Rey proti Las Palmas (2:0) a nezahrá si ani proti Eibaru v dnešnom zápase na baskickej pôde. (Marca)

SEVILLA: Samir Nasri je vyšetrovaný za doping a priebežne to preňho vyzerá veľmi zle. Liečba na zvýšenie odolnosti imunitného systému mu môže vyniesť až štvorročný dištanc. (ESPN)

SEVILLA: Útočník Hoffenheimu, Eduardo Vargas, bol spájaný s možnosťou prestupu do Sevilly. Klub však niečo podobné popiera a o Čiľana záujem nemá. (ESPN)

ESPANYOL: Crvenu Zvezdu opúšťa 21-ročný bek Mihailo Ristić. Upísať sa chce Barcelončanom, no Belehradčania uprednosňujú izraelský Maccabi Tel Aviv, ktorý by zaplatil viac. (mundodeportivo.com)

LAS PALMAS: Záujem o hosťovanie 23-ročného útočníka Jesého má aj AS Rím. Španiel by však radšej zamieril do vlasti, kde sa oňho dlhšie zaujímajú Los Amarillos. (calciomercato.com)

GRANADA: Ofenzívny záložník Jon Toral patrí Arsenalu, na jeseň hosťoval v Andalúzii, ale pokračovať tu nebude. Londýnčania mu naplánovali ďalšie hosťovanie - v Glasgowe Rangers. (Mirror)

PRIMERA DIVISIÓN: Voľbu UEFA o najlepšiu základnú jedenástku roka jednoznačne ovládla španielska liga. Real Madrid má štyroch hráčov – Sergio Ramos, Toni Kroos, Luka Modric a Cristiano Ronaldo. Barcelona je zastúpená o jedného hráča chudobnejšie – Gerardom Piquém, Andrésom Iniestom a Lionelom Messim. Atlético Madrid potom reprezentuje Antoine Griezmann. (uefa.com)