Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.1.)

sobota, 7. január 2017 09:36 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (7.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Pozornosť na tréningoch vzbudzuje stopér Vincent Kompany. Belgický kapitán doliečil zranenie kolena a čoskoro zaknihuje svoj štvrtý tohtosezónny štart. (Daily Mail)

MANCHESTER CITY: Zverenci Pepa Guardiolu včera predohrali kolo FA Cupu a z West Hamu si spravili trhací kalendár. Na pôde súpera vyhrali jednoznačne 5:0, pričom pomer presných streleckých pokusov bol 11:2 pre City. (BBC)

ARSENAL: Pravý obranca Mathieu Debuchy už pred rokom hosťoval v Ligue 1 a niečo podobné si zrejme zopakuje. Po polroku v Bordeaux ho so záujmom oslovil Olympique Marseille. (talksport.com)

LIVERPOOL: Zakrátko sa do akcie opäť vráti Philippe Coutinho. Brazílsky ofenzívny záložník doliečil členok, pre ktorý nehral v posledných siedmich kolách. (metro.co.uk)

STOKE CITY: 26-ročný útočník Bojan Krkić začína byť u Hrnčiarov nespokojný. Mrzí ho najmä nedostatočné herné vyťaženie, pre ktoré plánuje zimný odchod. (Daily Mail)

STOKE CITY & WEST HAM: The Hammers majú záujem o pravého obrancu Glena Johnsona. Ten pôsobí na Bet365 Stadium, no v severolondýnskom celku odštartoval svoju kariéru. (skysports.com)

CRYSTAL PALACE: Dnes proti Boltonu a zrejme ani o týždeň proti West Hamu nenastúpi Christian Benteke. Dôvodom je zranenie ramena zo zápasu so Swansea City. (skysports.com)

WATFORD: Záložník Nottinghamu Forest, Henri Lansbury, je v hľadáčiku The Hornets. Tým konkuruje aj druholigová Aston Villa a cena hráča sa zatiaľ vyšplhala na tri milióny libier. (Daily Mail)

WATFORD: Slušný finančný obnos si sľubujú na Vicarage Road za útočníka Odiona Ighala. 16-gólový strelec z minulej sezóny sa tento rok trafil len raz, ale vyhliadli si ho čínske kluby. (fichajes.net)