Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.1.)

sobota, 7. január 2017 09:44 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.1.) | zdroj: © TASR

Začalo zimné prestupové obdobie a špekulácií zo sveta futbalu je neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Alexis do PSG?

Denník Daily Mirror tvrdí, že čilský útočník Alexis Sanchez, ktorý stále nepredĺžil kontrakt s Arsenalom, je pod drobnohľadom Parížu Saint- Germain. PSG je ochotné za bývalého hráča FC Barcelona zaplatiť 60 miliónov libier. (Daily Mirror)

Evra koučom?

The  Sun informuje, že portugalský tréner Manchestru United José Mourinho je ochotný skúsenému obrancovi Patriceovi Evrovi ponúknuť na Old Trafford rolu v realizačnom tíme. Evra je stále hráčom Juventusu Turín, ale vo veľkom sa hovorí o jeho odchode inam. (The Sun)

Man City bude prepúšťať

Španielsky denník AS píše, že Manchester City je pripravený prepustiť až siedmich futbalistov. Konkrétne má ísť o Yayu Tourého, Jesusa Navasa, Willyho Caballera, Gaela Clichyho, Bacaryho Sagnu, Pabla Zabaletu a Aleksandara Kolarova. (AS)

Záujem o Chicharita

Francúzsky denník Le Parisien prišiel s informáciou, podľa ktorej sa vedenie Parížu Saint- Germain zaujíma o mexického kanoniera Javiera Hernandéza. Strelec prezývaný Chicharito predvádza v tejto sezóne v drese Bayeru Leverkusen výborné výkony. (Le Parisien)

Z VOLEJA

Kouč Arsenalu Arsene Wenger prehlásil, že by v aktuálnom tíme Gunners vedel využiť Jacka Wilsherea, ktorý je momentálne na hosťovaní v Bournemouthe. (goal.com)

Kormidelník Manchestru United José Mourinho potvrdil, že jeho hráči po sérii úspešných výsledkov nelietajú v oblakoch. (goal.com)

Pep Guardiola, hlavný tréner Manchestru City povedal, že jeho hráči musia veriť v zlepšenie. (goal.com)

Guardiola taktiež poprel správy o tom ,že by City bojovali o stopéra Badstubera z Bayernu Mníchov. (goal.com)

Útočník Manchestru United Zlatan Ibrahimovič prehlásil, že sám seba vidí ako zviera. (goal.com)

Arsenal v dohľadnej dobe predĺži zmluvy s Mertesackerom a Cazorlom. (goal.com)

Vedenie anglického celku Middlesborough sa chystá na januárové nakupovanie posíl. (goal.com)