Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.1.)

nedeľa, 8. január 2017 10:41 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.1.) | zdroj: © TASR

Začalo zimné prestupové obdobie a špekulácií zo sveta futbalu je neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Alli do Číny?

Americká televízia ESPN tvrdí, že niekoľko čínskych klubov sa zameralo na anglického stredopoliara Dele Alliho. Oporu Tottenhamu Hotspur vraj ázijské celky lákajú na týždenný plat vo výške miliónov dolárov. (ESPN)

Bitka o Rodrigueza

Portál Tuttosport informuje, že švajčiarsky obranca Ricardo Rodriguez je pripravený odmietnuť ponuky Chelsea aj Arsenalu. Rodriguez, ktorého v minulosti sledoval aj Real Madrid, je vraj spokojný v nemeckom Wolfsburgu. (Tuttosport)

Manolas do Anglicka?

Podľa Sky Sport Italia je liverpoolsky Everton po Chelsea a Manchestri United už tretím anglickým tímom, ktorý sa zaujíma o gréckeho obrancu Kostasa Manolasa. Manolas oblieka dres AS Rím, pričom jeho prestup inam vylúčený nie je. (Sky Sport Italia)

Depayov odchod?

Liverpoolsky Everton by chcel získať holandského reprezentanta Memphisa Depaya z Manchestru United na hosťovanie do konca ročníka, avšak vedenie Red Devils preferuje hráčov predaj. Preto hrozí, že sa kluby nedohodnú. (Sky Sports)

Z VOLEJA

Manchester United včera nepripustil prekvapenie v FA Cupe a druholigový Reading zdolal na svojom ihrisku bez väčších problémov 4:0.

Real Madrid v lige porazil Granadu 5:0, pre Biely Balet to už bol 39.zápas v rade bez prehry.

Merengues vyrovnali historický španielsky rekord Barcelony, ak neprehrajú ani v ďalším stretnutí, prepíšu španielske historické tabuľky. (goal.com)

Kouč Chelsea Antonio Conte potvrdil, že vedenie The Blues sleduje niekoľko hráčov na prestupovom trhu. (goal.com)

Conte na tlačovej konferencii povedal, že v januári sa rozhodne, či mladíci Musonda a Kenedy odídu na hosťovanie, alebo ostatnú v londýnskej Chelsea do konca sezóny. (goal.com)

Nigérijský záložník John Obi Mikel odišiel z Chelsea do Číny zadarmo, klub zaňho nezinkasoval žiadne odstupné. (goal.com)

Kormidelník Manchestru United José Mourinho povedal, že príchod talentovaného obrancu Lindelofa z Benficy Lisabon je málo pravdepodobný. (goal.com)