Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.1.)

nedeľa, 8. január 2017 11:23 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (8.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA & SWANSEA CITY: Prestup sa vo veľkom skloňuje v súvislosti s Fernandom Llorentem. Ten už dal v prebiehajúcom ročníku 6 gólov a ponuku naňho podajú The Blues. (metro.co.uk)

LIVERPOOL: O týždeň je na programe zápas s Manchestrom United, do ktorého zasiahne aj záložník Jordan Henderson, ktorý pre zranenie päty vynechal posledný súboj so Sunderlandom. (Goal.com)

LIVERPOOL: Zmena klubu čaká 23-ročného stopéra Tiaga Iloriho. Potom, čo sa s ním na Anfielde už vôbec nepočíta, prestupuje za 3,75 milióna libier do Readingu. (BBC)

ARSENAL: Posledný rok kontraktu plynie Perovi Mertesackerovi aj Santimu Cazorlovi. Obom však vedenie pripraví nové zmluvy, ktoré čakajú na podpis. (Daily Star)

ARSENAL: Dlho si fanúšikovia počkali na zápasový návrat Dannyho Welbecka. Včera k nemu došlo v FA Cupe proti Prestonu (2:1), keď nastúpil v 83. minúte. (Mirror)

EVERTON & MANCHESTER UNITED: Karamelky čoskoro pošlú Untied ponuku 22 miliónov libier za Morgana Schneiderlina. Diabli pritom už dávnejšie potvrdili, že pri adektávnej čiastke tohto záložníka ochotne pustia. (Independent)

MANCHESTER UNITED: Druholigový Reading veľa nádeje na Old Trafford nedostal. Domáci vyhrali 4:0, k čomu prispel aj Wayne Rooney. Jeho zásah bol 249., dostal sa pred Sira Bobbyho Charltona a stal sa historicky najlepším strelcom klubu. (Guardian)

MANCHESTER UNITED: Postup do ďalšieho pohárového kola má aj jednu škvrnu. Obranca Marcos Rojo si privodil svalové zranené, s ktorým pôjde na podrobné vyšetrenie. (klubový web)

CRYSTAL PALACE: Zápasového míľnuku sa dočkal 37-ročný Julian Speroni. V pohári na pôde Boltonu (0:0) odchytal svoj 389. zápas a viac ich na konte nemá žiaden brankár tohto tímu. (klubový web)

SOUTHAMPTON: Avizovaný odchod Josého Fonteho musí byť riešený a predbežným plánom je zisk 26-ročného stopéra Mamadouho Sakha, ktorý vypadol z kádra Liverpoolu. (Express)