Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.1.)

nedeľa, 8. január 2017 11:23 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Rekordná barcelonská šnúra bez prehry bola včera vyrovnaná. Madridčania rozbili Granadu 5:0, čo bol už 39 duel, v ktorom nenašli premožiteľa. (ESPN)

ATLÉTICO MADRID: Po problémoch s kolenom si záložník Tiago nezahral tri týždne. V najbližšom vystúpení Atlética už bude k dispozícii. Bude to budúci víkend proti Betisu. (Marca)

SEVILLA: Šláger včerajšieho programu ovládli Los Rojiblancos. Tí vyhrali na pôde Realu Sociedad 4:0. Priebežne sú v lige druhí, ale Barcelona, ktorá je pod nimi, má dnes zápas k dobru. (sport.es)

VALENCIA: Bolesť ramena ustúpila a zadák José Luis Gayá opäť trénuje. Jeho maródovanie tak trvalo len jeden zápas, a to v pohári proti Celte Vigo. (mundodeportivo.com)

VALENCIA & OSASUNA: Dnes sa na El Sadar hrá zápas dvoch tímov, ktoré si už ani nepamätajú posledné ligové víťazstvo. 17. Valencia ťahá šnúru siedmich duelov bez výhry, posledná Osasuna ôsmich. (futbol.as.com)

DEPORTIVO LA CORUÑA: Coach Gaizka Garitano varuje, že výkony na pôde súpera môžu tím namočiť do záchranárskych bojov. Patrí totiž medzi štvoricu, ktorá vonku nevyhrala ani raz. Získali len štyri body, zatiaľ čo doma 13 v ôsmich vystúpeniach. (Football-España.net)

MÁLAGA: Pre zranenie nedokončil piatkový tréning Chory Castro a niektoré informácie uvádzajú, že dnes proti Celte Vigo určite nenastúpi. Hrá sa od 18:30. (Marca)

ALAVÉS: Výnimočný vzostup zažíva baskické Deportivo. Neprehralo už štyrikrát v rade, a pritom vždy proti tabuľkovo vyššie postavenému súperovi. Potvrdiť sa to budú snažiť aj dnes, proti regionálnemu rivalovi – Athleticu Bilbao. (mundodeportivo.com)