Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.1.)

pondelok, 9. január 2017 07:24 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (9.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Manažment FC Turín si zaumienil, že útočníka Andreu Belottiho nepredá. Kanonierom odmietli ponuku na 56 miliónov libier a do konca sezóny o prestupe rokovať nebudú. (Daily Mail)

CHELSEA & BOURNEMOUTH: Holandský bek Nathan Aké predčasne končí na hosťovaní u The Cherries, keď si ho stiahol kmeňový klub. Chelsea sa páčia mladíkove výkony a dá mu šancu vo svojich radoch. (metro.co.uk)

LIVERPOOL: Ďalšie zápasy v drese The Reds už Mamadou Sakho neodohrá. Hlásia sa viaceré tímy a podľa tlače je v posledných dňoch najväčší záujem zo Sevilly a Galatasarayu. (skysports.com)

TOTTENHAM: V hľadáčiku dvoch najslávnejších španielskych klubov je Dele Alli. Ani Barcelona ani Real zatiaľ oficiálne ponuku nepodali. Barcelončania okrem toho sledujú aj coacha Mauricia Pochettina, ktorého by rovnako chceli dosadiť do svojich radov. (Mirror)

MANCHESTER CITY & SWANSEA CITY: 28-ročný útočník Wilfried Body sa po skončení hosťovania u Labutí na Etihad Stadium nevráti. Už teraz má na stole lukratívnu ponuku z Číny. (tribalfootball.com)

EVERTON: Otázna je klubová budúcnosť stredopoliarov Jamesa McCarthyho a Toma Cleverleyho. O prvého menovaného sa zaijíma West Brom a Aston Villa, druhého lanári Burnley, Newcastle či Watford. (tribalfootball.com)

WATFORD: Dôveru vlastných zverencov stráca Walter Mazzarri a hrozí jeho koniec v klube. Niektorí hráči vraj scpochybňujú trénerove metódy, čo sa podpísalo pod päť zápasov bez víťazstva. (Express)

STOKE CITY: Z Dána Jakoba Haugaarda sa stala už brankárska trojka, a tak sa pobral na hosťovanie. Do konca sezóny bude hájiť bránu druholigového Wiganu. (BBC)