Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.1.)

pondelok, 9. január 2017 07:24 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Včera vo Villarreale (1:1) nenastúpil Ivan Rakitić a novinári okamžite rešili súvislosti s prestupom do Manchestru City. Hoci snaha Angličanov získať Chorváta bola medializovaná, momentálne sa tam nechystá. (Goal.com)

ATLÉTICO MADRID: Poradové číslo 200 mal ligový štart záložníka Kokeho v sobotnom stretnutí s Eibarom. Dôvodom na spokojnosť bol aj výsledok, keď jeho tím vyhral 2:0. (Marca)

SEVILLA: Ďalšie zápasy v drese Liverpoolu už Mamadou Sakho neodohrá. Hlásia sa viaceré tímy a podľa tlače sú spomedzi nich v popredí aj Los Rojiblancos. (skysports.com)

MÁLAGA: Útočníka z Kolumbie čoskoro privedú andalúzski Boquerones. Ide o 22-ročného Harolda Preciada, ktorý nastupuje za Deportivo Cali, 9-násobného kolumbjského šampióna. (todomercadoweb.es)

DEPORTIVO & LAS PALMAS: Nevydarené hosťovanie vo Fiorentine si prežil 20-ročný ofenzívny záložník Hernán Toledo a teraz ho čaká prestup. Upíše sa na Kanárskych ostrovoch. (futbol.as.com)

VALENCIA: Netopierom sa podarilo vyjednať príchod ofenzívneho záložníka Nemanju Maksimovića. Stane sa tak však až v lete, pretože Srb musí v Astane naplniť bežiaci kontrakt. (Marca)

GRANADA: Slovinský defenzívny záložník Rene Krhin nastúpil v tejto sezóne iba päťkrát a čaká ho prestup. Podľa prvých správ by sa mal upísať Birminghamu, anglickému druholigistovi. (skysports.com)