Main Content

FOTO: Jonathan Toews trpko oľutoval, že vsadil na Kanadu (fotky vnútri)

pondelok, 9. január 2017 13:31 | Autor: Dávid Lech

FOTO: Jonathan Toews trpko oľutoval, že vsadil na Kanadu (fotky vnútri)
FOTO: Jonathan Toews trpko oľutoval, že vsadil na Kanadu (fotky vnútri) | zdroj: © TASR

Jonathan Toews svojim mladším krajanom z Kanady vo finále majstrovstiev sveta do 20 rokov proti USA veril až príliš. Za jeho stávku na víťazstvo javorových listov tvrdo pykal, z čoho mal najväčšiu radosť jeho americký spoluhráč Patrick Kane.

Kapitán Chicaga Blackhawks Jonathan Toews je hrdým Kanaďanom. Niet sa čomu čudovať, veď so svojou krajinou dvakrát opanoval juniorské majstrovstvá sveta, rovnako dvakrát získal olympijské zlato, nechýba mu ani zlatá medaila zo seniorských MS a v septembri sa radoval z triumfu na obnovenom Svetovom pohári.

„Captain Serious“ zožal s národným tímom „javorových listov“ obrovské úspechy a v nedávnom finále MS do 20 rokov medzi Kanadou a USA opäť veril svojim krajanom. Do stávky na ich víťazstvo dal ale príliš veľa – vložil do nej svoju národnú hrdosť. Dohoda so spoluhráčom Patrickom Kaneom bola jasná: oponent si bude musieť obliecť dres víťazného tímu.



FOTO: Zahanbený Kanaďan
Jonathan Toews v drese USA
(zobraziť celú galériu)

Teraz je už každému jasné, že líder „jastrabov“ prehral. Ako inak, neobišlo sa to bez fotodokumentácie. Výraz Jonathana Toewsa hovorí sám za seba...