Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.1.)

utorok, 10. január 2017 11:53 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (10.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA & SWANSEA CITY: Útočník Michy Batshuayi predsa zamieri na hosťovanie do Walesu. To by zároveň zvýšilo šance na prestup Fernanda Llorenteho opačným smerom. (walesonline.co.uk)

ARSENAL: Lákavú ponuku na Alexisa Sáncheza pripraví Paris Saint-Germain. Londýnčanov osloví so sumou 60 miliónov libier, pričom mimo boja stále nie aj ani Atlético Madrid. (Mirror)

ARSENAL: Od pohárového zápasu s Prestonom sa na tréningoch neobjavuje Héctor Bellerín. Má zranený členok a čakajú ho podrobné vyšetrenia, ktoré povedia viac. (ESPN)

LIVERPOOL: Bez problémov Reading dotiahol prestup Tiaga Iloriho. Stopér odohral za svoje pôsobenie u The Reds len tri zápasy a nový zamestnávateľ zalatil 3,75 milióna libier. (BBC)

LIVERPOOL: Zlodeji navštívili dom Roberta Firmina a zamerali sa na drahé predmety. Odniesli si oblečenie, šperky a hodinky v hodnote 70 tisíc libier. (Daily Mail)

SOUTHAMPTON: Zajtrajšie semifinále EFL Cupu sa nebude týkať Josého Fonteho. Tréner Claude Puel ho vynechal zo zostavy, nakoľko žiada o uvoľnenie z klubu a prestup. (Guardian)

LEICESTER CITY: The Foxies chcú naďalej získať zadáka Francesca Acerbiho zo Sassuola. Vylepšenú ponuku plánujú poskladať skôr ako tak spraví West Bromwich alebo Sunderland. (Daily Mail)

STOKE CITY: Aj v budúcej sezóne bude v útoku nastupovať skúsený hlavičkár Peter Crouch. Kontrakt, ktorý by mu v lete vypršal, predĺžil o rok. (skysports.com)

MIDDLESBROUGH: Naposledy v piatom kole do hry zasiahol David Nugent, a to je hlavným dôvodom jeho odchodu. Mieri do Derby County, ktoré zaplatilo 2,5 milióna libier. (Daily Mail)