Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.1.)

utorok, 10. január 2017 11:53 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Po svalových problémoch opäť trénuje Sergio Ramos. Skoré prognózy hovoria, že nebude chýbať v zostave na pohárovú odvetu ani následný ligový zápas so Sevillou. (ESPN)

REAL MADRID: Isco sa zranil v zápase s Granadou a nebude môcť nastúpiť vo štvrtok v Copa del Rey proti Seville. Má však ísť o jediný zápas, pre ktorý nie je k dispozícii. (as.com)

VILLARREAL: Zlomené zápästie si odniesol z duelu s Barcelonou Mateo Musacchio. Čaká ho operácia a už teraz je jasné, že v najbližších piatich týždňoch sa na trávniku neobjaví. (klubový web)

CELTA VIGO: 28-ročný útočník Celty Vigo, Claudio Beauvue, mal vážne problémy s achilovkou, ktorá ho prinútila ísť na operáciu. Teraz však už je fit a začal s tréningom. (Marca)

BETIS: Iba 35 minút zápasu proti Leganés (2:0) odohral útočník Tonny Sanabria. Odpísalo ho svalové zranenie a zatiaľ nie je známe, ako dlho ešte bude absentovať. (Marca)

LEGANÉS: Na rozviazaní zmluvy sa s klubom dohodol 31-ročný defenzívne ladený Alžírčan Carl Medjani. Jeho kroky teraz zamieria do Turecka, kde sa dohodne s Trabzonsporom. (fichajes.com)

GRANADA: Predposledný tím súťaže trénera zatiaľ meniť neplánuje. Kormidelníkovi Lucasovi Alcarazovi predĺžil zmluvu do konca sezóny 2017/18. (sport.es)