Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.1.)

utorok, 10. január 2017 11:11 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.1.) | zdroj: © TASR

Začalo zimné prestupové obdobie a špekulácií zo sveta futbalu je neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Kde skončí Jesé?

Plaza Deportiva tvrdí, že aj keď chce španielsky útočník PSG Jesé Rodriguez opustiť Francúzsko, jeho budúcnosť je nejasná. O odchovanca Realu Madrid sa vytrvalo zaujíma anglický Liverpool a najnovšie aj Valencia. (Plaza Deportiva)

Walker hráčom MU?

Anglický bulvárny denník prišiel s informáciou, podľa ktorej sa krajný bek Tottenhamu Hotspur Kyle Walker ocitol pod drobnohľadom Manchestru United. Nie je tajomstvom, že kouč Red Devils José Mourinho by rád spevnil obrannú formáciu. (The Sun)

United sledujú Perišiča

Ďalším hráčom, ktorého sleduje Manchester United, je podľa portálu Calciomercato.com chorvátsky reprezentant Ivan Perišič. Rýchlonohý krajný stredopoliar je momentálne hráčom talianskeho Interu Miláno. (Calciomercato.com)

 Chelsea hľadá posily

Podľa dostupných správ by mala londýnska Chelsea hľadať nové posily, čo koniec koncov priznal aj kouč Antonio Conte. Talian uviedol, že klub sleduje viacerých hráčov, avšak odmietol hovoriť o futbalistoch iných klubov.

Z VOLEJA

Cristiano Ronaldo sa stal najlepším futbalistom roka 2016 podľa FIFA. Po ceremoniáli vyhlásil, že je najlepší. (goal.com)

Vedeniu FIFA sa pozdáva nápad s rozšírením futbalových MS z 32 účastníkov na 48. (goal.com)

Trénerom roka podľa FIFA bol vyhlásený kormidelník Leicestru City Claudio Ranieri. (goal.com)

Nemecký stredopoliar Mesut Ozil tvrdí, že jeho budúcnosť v Arsenale záleží od trénera Arsenea Wengera. (goal.com)

Tréner Manchestru United José Mourinho si myslí, že talentovaný Marcus Rashford môže byť na Old Trafford tak úspešný ako Wayne Rooney. (goal.com)

Prestup španielskeho útočníka Fernanda Llorenteho zo Swansea City do Chelsea by nemusel byť výmyslom médií. (goal.com)