Main Content

Anthony Martial prezradil svoj recept na obrancov súpera

streda, 11. január 2017 10:55 | Autor: Jakub Vaverka

Anthony Martial prezradil svoj recept na obrancov súpera
Anthony Martial prezradil svoj recept na obrancov súpera | zdroj: © TASR

Francúzsky mladík Anthony Martial má potenciál na to, aby bol jedným z najlepších futbalistov na svete. Hviezda Manchestru United prezrádza svoj recept na úspech proti súperovým obrancom.

Útočník Červených Diablov prezradil, čo skúša v zápasoch proti obrancom súpera. „Snažím sa v súperoch vyvolať pochybnosti a získať nad nimi výhodu. Skúšam hráčom protivníka oslabiť tým, že ich donútim cítiť sa neisto ohľadom toho, čo urobím ďalej,“ začal bývalý hráč AS Monako pre plátok United Review

Martial v posledných piatich zápasoch, v ktorých nastúpil, skóroval štyri góly a na jeden presný zásah prihral. Po nepresvedčivom úvode ročníka sa dostal do formy a kouč José Mourinho mu venuje viac času na ihrisku.  „Som stále mladý a stále mám pred sebou veľa toho, čo chcem v kariére dosiahnuť.“

„Bol by som rád, ak by som bol schopný vyhrať množstvo titulov. Je  len na mne, aby som pracoval tvrdo a robil všetko preto, aby som dosiahol svoje ciele,“ zakončil najdrahší tínedžer v histórii Premier League, ktorého na Old Trafford v lete 2015 pritiahol holandský kouč Louis Van Gaal.

V uplynulých týždňoch sa špekulovalo, že Martial môže Manchester United opustiť. O jeho služby sa zaujímal francúzsky majster Paríž Saint- Germain, spomínala sa aj španielska Sevilla. Kouč Diablov José Mourinho však s Francúzom ráta a odmietol ho pustiť čo i len na hosťovanie do konca prebiehajúcej sezóny.