Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.1.)

streda, 11. január 2017 11:20 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

ATLÉTICO MADRID: Odvetný pohárový zápas s Las Palmas pre chorobu vynechal Kevin Gameiro. Atlético síce prehralo doma 2:3, no po predošlom víťazstve 2:0 to stačilo na postup. (mundodeportivo.com)

CELTA VIGO: Krídelník José Naranjo sa prepracoval do zostavy len na jeden pohárový zápas a dva v Európskej lige. Prestupové obdobie tak využíva na odchod do belgického Genku. (Marca)

VALENCIA: Dočasný tréner Voro povedie klub do konca sezóny. Jeho úloha bude jasná – zachrániť potápajúcu sa loď a čo najbezpečnejšie sa vzdialiť od zostupových vôd. (Goal.com)

MÁLAGA: Zranenie stehenného svalu vyradí Miguela Torresa na tri týždne. K problému prišiel v poslednom ligovom kole proti Celte Vigo (1:3), keď striedal už v 12. minúte. (Marca)

MÁLAGA: Problémy s ramenom znemožnili Sandrovi Ramírezovi účasť na niekoľkých posledných tréningoch. Čas zotaviť sa má do pondelka, kedy sa hrá s Realom Sociedad. (sports.yahoo.com)

BETIS: Mesiac sa do hry nezapojí Tonny Sanabria. Vyradilo ho svalové zranenie zo zápasu proti Leganés a vynechá tak náročné duely s Atléticom Madrid či Barcelonou. (mundodeportivo.com)

DEPORTIVO LA CORUÑA: Z posily z Benficy Lisabon sa teší pätnásty tím La Ligy. Prichádza Ola John, ktorý sezónu začal hosťovaním v anglickom Wolverhamptone. (fichajes.net)

DEPORTIVO ALAVÉS: Hosťovanie 18-ročného stredopoliara Manuho Garcíu z Manchestru City vydarené nebolo a Briti sa rozhodli predčasne ho ukončiť. (ESPN)

EIBAR: Obranca Anaitz Arbilla má zranenú nohu, a vynechá minimálne tri najbližšie zápasy. Ide o pohárové stretnutie s Osasunou a potom ligu s Gijónom a Barcelonou. (mundodeportivo.com)