Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.1.)

streda, 11. január 2017 11:20 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (11.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Na Anfield zamieri 20-ročný krídelník Brandt Leno z Leverkusen. Klopp celkovo dostal na nákupy 40 miliónov libier, takže avizované pasívne prestupové obdobie pravdou zrejme nebude. (Daily Star)

MANCHESTER UNITED: Komplikovanú situáciu Memphisa Depaya v Manchestri sa snaží vyriešiť Olympique Lyon. Ten už rokuje o prestupe s klubom aj samotným hráčom. (Goal.com)

CHELSEA: Červená karta Johna Terryho z FA Cupu proti Peterborough ostáva v platnosti. The Blues proti nej podali odvolanie, no nič to nemení na jednozápasovom treste. (skysports.com)

CHELSEA & BOURNEMOUTH: The Cherries sa zaujímajú o dianie okolo Johna Terryho, ktorý pod novým trénerom vypadol zo základnej zostavy. Získať by ho chceli aspoň na hosťovanie. (ESPN)

MANCHESTER CITY: Hosťovanie 18-ročného stredopoliara Manuho Garcíu v Deportive Alavés vydarené nebolo a City sa rozhodli predčasne ho ukončiť. (ESPN)

MANCHESTER UNITED & EVERTON: Na svete je prestup medzi červenou časťou Manchestru a modrou liverpoolskou. Sťahuje sa Morgan Schneiderlin, ktorého Everton kúpil za 22 miliónov libier. (skysports.com)

LEICESTER CITY: Hoci Líšky už oznámili, že za 12 miliónov libier Jeffreyho Schluppa predajú, ponuku nepodal ani jeden zo záujemcov – Crystal Palace, West Bromwich ani Aston Villa. (Guardian)

MIDDLESBROUGH: Odchod na hosťovanie je umožnnený záložníkovi Stewartovi Downingovi. Bývalý reprezentant Anglicka sa na trávniku v poslednej dobe objavuje stále menej. (Express)

MIDDLESBROUGH: Ani odvolanie proti červenej karte Daniela Ayalu nepomohlo a 26-ročnému stopérovi vymerala disciplinárna komisia trest na tri zápasy. (BBC)