Main Content

Owen poriadne prestrelil. Ronalda urazil vtipom o jeho nadváhe

streda, 11. január 2017 13:54 | Autor: Squashmaster

Owen poriadne prestrelil. Ronalda urazil vtipom o jeho nadváhe
Owen poriadne prestrelil. Ronalda urazil vtipom o jeho nadváhe | zdroj: © TASR

Dve niekdajšie veľké hviezdy svetového futbalu Michael Owen a Ronaldo boli jeden čas spoluhráčmi v Reale Madrid. Na štadióne Santiaga Bernabea sa znova stretli, tentokrát pri príležitosti osláv víťazstva štvrtej Zlatej lopty Cristiana Ronalda.

Ronaldo, ten brazílsky, mal problémy s nadváhou už počas aktívnej kariéry, ale po nej nadobudli ešte oveľa väčšie rozmery. To si samozrejme všimol aj jeho bývalý spoluhráč a ikona FC Liverpool Michael Owen, ktorý na twitteri uštipačne poznamenal: "Myslel som si, že ja naberám kilá až kým som nestretol bývalého spoluhráča Ronnieho."

Owen si za svoju poznámku vyslúžil veľkú kritiku fanúšikov, no obzvlášť pohoršenie od samotného Ronalda, ktorý je šokovaný posadnutosťou, ktorá sa týka jeho kíl navyše.

"Som šokovaný z toho, akú dôležitú úlohu hrá moja nadváha v dnešnom futbalovom svete. Úprimne, nerozumiem tomu, prečo to tak je," povedal na pondelňajšom odovzdávaní cien FIFA.

Bývalý brazílsky skvelý útočník tiež poznamenal, že s Owenom o tomto žartíku priamo nehovoril, čo zaňho spravil jeho krajan Roberto Carlos.

"Nemám rád tieto typy vtipov. Ronaldo je môj veľmi dobrý kamarát a musíme byť opatrní. V prípade Ronalda nejde o jeho telo, ale o srdce a to má veľmi veľké," povedal bývalý ľavý obranca pre portál goal.com.