Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.1.)

štvrtok, 12. január 2017 10:45 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (12.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Predĺženia kontraktu o jeden rok sa dočká Marouane Fellaini. Vo farbách Diablov má odohraných už 113 zápasov a v rozšírovaní tohto čísla bude pokračovať. (Mirror)

LIVERPOOL: Barcelona, Juventus aj PSG sa zaujímajú o Adama Lallanu. Reprezentačný anglický záložník je členom základu The Reds, ktorí budú mať čo robiť, aby ho udržali. (Mirror)

EVERTON: Gerard Deulofeu si v krátkom čase nájde nový tím, ktorým bude AC Miláno, Naopak, pribudnúť by mohol 25-ročný útočník Ishak Belfodil zo Standardu Liége za 10 miliónov libier. (Guardian)

EVERTON & WATFORD: Už len zdravotná prehliadka má deliť Toma Cleverleyho od hosťovania u Sršňov. Na Vicarage Road sa zdrží do konca aktuálnej sezóny. (skysports.com)

SWANSEA CITY: K zlomenine lícnej kosti na tréningu prišiel obranca Neil Taylor. Je tak otázne, či stihne situáciu vyriešiť ochrannou maskou už do soboty alebo duel s Arsenalom vynechá. (Daily Mail)

SWANSEA CITY: Trénerský tím Labutí posilní bývalý francúzsky reprezentant a hráč Marsielle, Realu Madrid či Chelsea, Claude Makelelé. Plniť bude úlohu asistenta trénera. (metro.co.uk)

WEST HAM: Vzrastajúci záujem o 24-ročného útočníka Scotta Hogana bol na čas Brentfordom pozastavený. Hráčovmu zamestnávateľovi sa máli prvotná ponuka 12,5 milióna libier. (Daily Mail)

STOKE CITY: Hosťovanie v Turecku má pred sebou Wilfried Bony. Dočasné pôsobenie v istanbulskom Besiktasi mu už odsúhlasil aj tréner Mark Hughes. (Guardian)

CRYSTAL PALACE: Christian Benteke stihol od príchodu z Liverpoolu odohrať 20 zápasov a možno sa bude opäť sťahovať. The Eagles sa transferu za slušnú sumu brániť nebudú. (Mirror)

HULL CITY: The Tigers prehrali v prvom semifinálovom zápase FA Cupu s Manchestrom City 0:2, navyše sa zranil Markus Henriksen. Nórsky záložník má pred sebou podrobné vyšetrenia. (sportsmole.co.uk)