Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.1.)

piatok, 13. január 2017 10:51 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Zverenci Zinedina Zidana ustanovili nový španielsky rekord v počte zápasov bez prehry po sebe. Pohárová remíza 3:3 v Seville (prvý zápas 3:0 pre Real) bola už 40 stretnutím. (metro.co.uk)

BARCELONA: Prvú stovku presných zásahov za Kataláncov má za sebou Luis Suárez. Podarilo sa mu to v osemfinálovej odvete Copa del Rey s Bilbaom (3:1), v ktorej skóroval raz. (Goal.com)

BARCELONA: Britská tlač vo veľkom informuje o blížiacim sa prestupe Ivana Rakitića do Manchestru City. Faktom však je, že 28-ročný záložník ostane minimálne do leta v Barçe. (Express)

ATLÉTICO MADRID: Svalové zranenie na istý čas vyradí Lucasa Hernándeza. Problém si privodil v pohárovom zápase proti Las Palmas a lekári zatiaľ nepoznajú dátum jeho návratu. (Marca)

LAS PALMAS: Tréning nedokončil obranca Pedro Bigas. Dôvodom je zranenie kolena, pričom klub je zatiaľ vo vyhláseniach o dĺžke absencie zdržanlivý. (sport.es)

LAS PALMAS: Ďalšia vydarená sezóna vynesie trénerovi Quiquemu Setiénovi novú zmluvu. Obe strany sa už dohodli na jej podmienkach a k podpisu dôjde budúci týždeň. (as.com)

DEPORTIVO LA CORUÑA: Aktuálne pôsobisko sa prestalo páčiť obrancovi Alejandrovi Arribasovi. V lige do hry naposledy zasiahol v polovici novembra a počas januára chce odísť. (fichajes.net)