Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.1.)

piatok, 13. január 2017 10:51 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (13.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Niektoré médiá informovali o prestupe Simona Kjaera z Fenerbahce do Londýna ako o takmer hotovom. Nič však z toho nebude a dánsky stopér ostane verný Istanbulčanom. (ESPN)

LIVERPOOL: Taliansky Juventus vôbec neskrýva záujem o 23-ročného záložníka Emreho Cana. Ten pôsobí v Liverpoole od leta 2014 a odohral doteraz 109 súťažných zápasov. (Mirror)

MANCHESTER UNITED: Ofenzívny záložník Adnan Januzaj možno bude v kariére pokračovať v Lyone. V priebehu tejto sezóny pôsobí na hosťovaní v Sunderlande. (Daily Mail)

SOUTHAMPTON: Svätci zacielili pozornosť na 26-ročného monackého útočníka Valéra Germaina. Jeho kontrakt vo Francúzsku platí do leta 2018, ale odísť môže aj skôr. (talksport.com)

WEST HAM: Dimitri Payet otvorene hovorí o plánoch na odchod a sníva o pôsobení v Marseille. Klub niečo podobné absolútne neprijíma a ofenzívneho záložníka chce potrestať. (Telegraph)

SWANSEA CITY: Štyri milióny eur nakoniec The Swans zaplatili za Luciana Narsingha, novú posulu z PSV Eindhoven. Ide o prvú posilu trénera Paula Clementa vo funkcii. (BBC)

CRYSTAL PALACE: Čoraz častejšie sa špekuluje o návrate Patrica Evru do Anglicka. Najnovšie sa vraj k zisku zadáka Juventusu blížia londýnski The Eagles. (skysports.com)

CRYSTAL PALACE & WEST BROMWICH: Vyhlásenie o predajnosti Christiana Bentekeho okamžite zaktivizovalo WBA, ktorý finančné prostriedky môže získať predajom Saida Berahina. (Express)

MIDDLESBROUGH: Zajtrajší zápas na pôde Watfordu po doliečení ľahšieho zranenia absolvuje aj Victor Valdés. Inak je na tom Gaston Ramírez a Antonio Barragán, ktorí hrať nebudú. (klubový web)