Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.1.)

sobota, 14. január 2017 11:14 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Ešte v tomto prestupovom období by chcel coach Arsenalu, Arséne Wenger, kúpiť Álvara Moratu. Španielsky útočník sa trafil v 12 ligových zápasoch už päťkrát. (Daily Star)

BARCELONA: Jeden z riaditeľov klubu, Pere Gratacós, prišiel o prácu. Nečakaný krok sa môže týkať jeho vyjadrenia o Lionelovi Messim, ktorý by podľa jeho slov „nebol výnimočným bez spoluhráčov ako Neymar či Iniesta.“ (Mirror)

CELTA VIGO: 25-ročný záložník Jozabed Sánchez pred sezónou prešiel z Raya do Fulhamu. U anglického druholigistu mu to príliš nešlo a mieri na polročné hosťovanie k Os Celticos. (BBC)

VALENCIA: Útočník Simone Zaza sa nedávno vrátil z hosťovania vo West Hame do Juventusu a teraz mieri do Španielska. Hosťovanie s opciou na trvalý prestup dohodol s Los Che. (fichajes.net)

VALENCIA: Zlomený členok zo zápasového diania odpíše forwarda Rodriga. Negatívne prognózy dokonca napovedajú, že v priebehu tejto sezónu už tímu nepomôže. (Marca)

MÁLAGA: Zranenie stehenného svalu Miguela Torresa je ešte vážnejšie. Podrobné vyšetrenia odhalili trhlinu a obrancu čaká podľa všetkého dlhšia prestávka. (klubový web)

DEPORTIVO LA CORUÑA: Liga vyhlasovala najlepšieho hráča mesiaca. Ocenenie získal rumunský útočník Florin Andone, ktorý sa blysol tromi presnými zásahmi. (laliga.es)