Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.1.)

sobota, 14. január 2017 11:14 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (14.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Kanonierov dnes čaká zápas na pôde Swansea City, ktorý pre zranenie členka vynechá Héctor Bellerín. K dispozícii však bude Mesut Özil potom, ako sa vyliečil z chrípky. (metro.co.uk)

ARSENAL: Ešte v tomto prestupovom období by chcel coach Arséne Wenger kúpiť Álvara Moratu z Realu Madrid. Španielsky útočník sa trafil v 12 ligových zápasoch už päťkrát. (Daily Star)

MANCHESTER CITY: Po ôsmich týždňoch, spôsobených zranením kolena, sa do akcie vracia Vincent Kompany. K službám bude už v zajtrajšom súboji proti Evertonu. (skysports.com)

CHELSEA & MANCHESTER UNITED: Oceňovanie hráča a trénera mesiaca sa týkalo Zlatana Ibrahimovica, ktorý nastrieľal päť gólov, a Antonia Conteho, vďaka decembrovej víťaznej sérii. (Daily Mail)

TOTTENHAM & SWANSEA CITY: Nie je to tak dávno, čo 24-ročný záložník Tom Carroll predĺžil zmluvu s Kohútmi. Napriek tomu by mal zmeniť klub a za 4,5 milióna libier zamieri do Swansea. (Guardian)

SOUTHAMPTON: Svätci sa pripravujú na dnešné stretnutie s Burnley, ktoré sa už plne týka aj doliečeného Jordyho Clasieho. Horšie je na tom Steven Davies, ktorého štart je otázny. (skysports.com)

WEST HAM: Dimitriho Payeta vedenie klubu príliš predávať nechce. I tak sa objavili správy, podľa ktorých by Francúzov odchod povolilo za 35 miliónov libier. (Daily Mail)

LEICESTER CITY & CRYSTAL PALACE: Nový klub si definitívne našiel Jeffrey Schlupp. Po odchode od šampióna sa upísal do konca sezóny 2021/22 na Selhurst Parku. (Guardian)