Main Content

Slovenský reprezentant preradený do rezervy, nemusí hrať celú jar!

sobota, 14. január 2017 14:54 | Autor: Filip Chudý

Slovenský reprezentant preradený do rezervy, nemusí hrať celú jar!
Slovenský reprezentant preradený do rezervy, nemusí hrať celú jar! | zdroj: © TASR

Reprezentačný obranca Lukáš Tesák sa dozvedel nepríjemnú správu, že bol vyradený z áčka Arsenalu Tula, lenže viac ho trápi niečo iné. Kvôli svojim problémom si v sezóne už moťno nezahrá. Aký je dôvod?

Slovenský futbalový reprezentant Lukáš Tesák, ktorý sa pravidelne objavuje minimálne v širšom kádri Jána Kozáka, bol jedným z 13 vyradených hráčov z prvého tímu Arsenalu Tula. A hoci viaceré slovenské médiá šírili správy, že si môže hľadať nový angažmán, pričom záujem oňho je údajne z Kazachstanu, kde nedávno pôsobil, nemusí to tak byť.

„Zaoberám sa teraz liečbou chrbta, takže nemôžem povedať nič konkrétne. Chcem sa najprv vyliečiť, potom padne rozhodnutie. Existuje aj možnosť, že celú jar vynechám, aby som sa úplne uzdravil. Zmluvu mám do leta 2018, hoci sa to môže zmeniť. Ale teraz sa zaoberám hlavne svojim zdravotným stavom, pričom nikto nepovedal, že sa nemôžem vrátiť do prvého tímu,“ povedal Tesák v rozhovore pre sovsport.ru s tým, že nemá s trénerom žiaden Tuly konflikt, jeho jediným problémom je zranenie, ktoré ho trápilo už dlhšie.

Tesák sa tiež v tomto rozhovore dotkol slovenskej reprezentácie a svojej situácie v nej. „Hoci sa pred Eurom javilo, že by som pri zranení Hubočana mohol ísť do Francúzska, nakoniec ma nevybrali. Neurazil som sa, asi som trénerov nepresvedčil. No budem pracovať na sebe, sú tu ešte MS v Rusku,“ uviedol Tesák s tým, že výsledok Slovenska na Eure hodnotí kladne, pričom uznal silu Nemcov, ktorí nás vyradili.